آی‌جی‌ان: ۶۰ از ۱۰۰

این فیلم یادآوری می‌کند که چگونه سازندگانش همیشه در حد لازم از پس کار برمی‌آیند؛ با اتکا به استعداد و جذابیت رو‌به‌رشد گروه بازیگران و استفاده از ترفندهای جادویی که رنگ‌وبویی متفاوت به اثر می‌دهد. این فیلم نمونه‌ی کامل یک سرگرمی از نوع «فقط داریم خوش می‌گذرانیم» است و گرچه چیز زیادی از آن در ذهن نمی‌ماند، در مجموع کار خودش را انجام می‌دهد.

اریک گلدمن، IGN

امپایر: ۴۰ از ۱۰۰

Now You Three Me نامی که شاید بیشتر برازنده‌اش باشد؛ نوستالژی زیادی از دهه‌ی ۲۰۱۰ ارائه می‌کند، اما آن‌قدر «تفریح بی‌فکر و بی‌دغدغه» ندارد که به هدفش برسد. بهتر است این خرگوش را دوباره در کلاه بگذارند.

جان ناگنت، امپایر

تلگراف: ۲۰ از ۱۰۰

لهجه‌ی اغراق‌آمیز و نامعمول پایک نزدیک‌ترین چیزی است که این فیلم به اعتراف به خامی و لوس‌بودن ذاتی ایده‌ی اصلی‌اش می‌رسد.

رابی کالین، تلگراف

فیلم Now You See Me: Now You Don’t در مجموع نمرات و نقدهایی مشابه دو قسمت اول دریافت کرده است و گروهی فیلم را سرگرم کننده دانسته‌اند و حتی توانسته است جادوی قسمت اول را بازیابی کند، اما گروهی دیگر اعتقاد دارند فیلم صرفا تکرار دو قسمت گذشته است و حرف جدیدی برای گفتن ندارد و حتی مثل گذشته سرگرم کننده نیست. در هر حال باید دید نظر تماشاگران چقدر به منتقدان نزدیک یا متفاوت با آ‌ن‌ها است.

source

توسط elmikhabari.ir