رشته پلو

برنج ایرانی

۳ پیمانه

بهتر است از شب قبل یا حداقل ۳ ساعت خیس شود.


 

رشته پلویی

۲۰۰ گرم

حدوداً نصف پیمانه؛ نسبت برنج به رشته معمولاً ۳ به ۱ است.


 

نمک و روغن

به میزان لازم

برای پخت برنج و دم انداختن.


مرغ زعفرانی

سینه یا ران مرغ

۴ تکه (حدود ۴۰۰ تا ۵۰۰ گرم)

بسته به سلیقه از سینه یا ران استفاده کنید.


 

پیاز

۱ عدد متوسط

برای پخت مرغ.


 

زعفران دم‌کرده غلیظ

۱ تا ۱.۵ لیوان

برای عطر و رنگ بی‌نظیر مرغ (زعفران مرغوب، رنگ بهتری می‌دهد).


 

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه

به میزان لازم

برای طعم‌دار کردن مرغ.


 

آب

نصف لیوان تا ۱ لیوان

برای پخت اولیه مرغ.


 

روغن

۲ تا ۳ قاشق غذاخوری

برای سرخ کردن.


افزودنی‌ها (اختیاری)

کشمش پلویی

۱/۲ پیمانه (حدود ۱۰۰ گرم)

برای تفت دادن و سرو کنار پلو.


 

خرما

۵ تا ۸ عدد

برای سرو کنار غذا (اختیاری).


 

دارچین

۱/۲ قاشق چای‌خوری

برای عطر پلو یا مرغ (اختیاری).


source

توسط elmikhabari.ir