| برنج |
۳ پیمانه |
بهتر است از برنج ایرانی استفاده شود. |
| لبو (چغندر قرمز) |
۲ تا ۳ عدد متوسط |
لبوی خام برای تفت دادن و ته دیگ. |
| فیله یا سینه مرغ |
۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم |
استفاده از فیله، بافت لطیفتری میدهد. |
| پیاز |
۲ عدد متوسط |
برای تفت دادن مرغ. |
| کره |
به میزان لازم |
برای تفت دادن لبو، مرغ و روی برنج هنگام دم کردن. |
| زعفران دمکرده |
به میزان لازم |
برای طعم و رنگدهی به مرغ و برنج. |
| ادویهجات مرغ |
نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پولبیبر، زردچوبه |
برای طعمدار کردن مرغ. |
| چاشنی لبو |
نمک، فلفل سیاه، آبلیموترش تازه، شکر (اختیاری) |
برای تعدیل طعم لبو. |
| ماست (اختیاری) |
۱ تا ۲ قاشق غذاخوری |
برای ته دیگ زعفرانی. |