گوشت گردن یا ماهیچه گوسفندی

۱ کیلوگرم (یا ۱ عدد گردن)

برای ۴ تا ۶ نفر


پیاز بزرگ

۲ عدد

خلالی یا نگینی درشت خرد شود


زعفران دم‌کرده غلیظ

۶ قاشق غذاخوری

مقدار قابل تنظیم بر اساس ذائقه


چوب دارچین

۱ عدد

حدود ۵ تا ۷ سانتی‌متر


برگ بو

۴ عدد

برای عطر و رفع بوی زهم


سیر

۲ تا ۳ حبه

درسته یا کمی له شده


رب گوجه فرنگی

۲ قاشق غذاخوری (اختیاری)

برای رنگ‌دهی بیشتر (اصیل آن بدون رب است)


نمک و فلفل سیاه

به مقدار لازم

نمک در انتهای پخت اضافه شود


زردچوبه و روغن

به مقدار لازم

 


آب جوش

به مقدار لازم

 


source

توسط elmikhabari.ir