| گوشت گردن یا ماهیچه گوسفندی |
۱ کیلوگرم (یا ۱ عدد گردن) |
برای ۴ تا ۶ نفر |
| پیاز بزرگ |
۲ عدد |
خلالی یا نگینی درشت خرد شود |
| زعفران دمکرده غلیظ |
۶ قاشق غذاخوری |
مقدار قابل تنظیم بر اساس ذائقه |
| چوب دارچین |
۱ عدد |
حدود ۵ تا ۷ سانتیمتر |
| برگ بو |
۴ عدد |
برای عطر و رفع بوی زهم |
| سیر |
۲ تا ۳ حبه |
درسته یا کمی له شده |
| رب گوجه فرنگی |
۲ قاشق غذاخوری (اختیاری) |
برای رنگدهی بیشتر (اصیل آن بدون رب است) |
| نمک و فلفل سیاه |
به مقدار لازم |
نمک در انتهای پخت اضافه شود |
| زردچوبه و روغن |
به مقدار لازم |
|
| آب جوش |
به مقدار لازم |
|