برنج

۳ پیمانه

بهتر است از برنج ایرانی استفاده شود.


لبو (چغندر قرمز)

۲ تا ۳ عدد متوسط

لبوی خام برای تفت دادن و ته دیگ.


فیله یا سینه مرغ

۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم

استفاده از فیله، بافت لطیف‌تری می‌دهد.


پیاز

۲ عدد متوسط

برای تفت دادن مرغ.


کره

به میزان لازم

برای تفت دادن لبو، مرغ و روی برنج هنگام دم کردن.


زعفران دم‌کرده

به میزان لازم

برای طعم و رنگ‌دهی به مرغ و برنج.


ادویه‌جات مرغ

نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پول‌بیبر، زردچوبه

برای طعم‌دار کردن مرغ.


چاشنی لبو

نمک، فلفل سیاه، آب‌لیموترش تازه، شکر (اختیاری)

برای تعدیل طعم لبو.


ماست (اختیاری)

۱ تا ۲ قاشق غذاخوری

برای ته دیگ زعفرانی.


source

توسط elmikhabari.ir