مواد لازم
- آرد برنج: 1 لیوان دسته دار (2 قاشق غذاخوری)
- شیر: ¾ لیوان
- تخم مرغ: 1 عدد
- وانیل: نوک قاشق چایخوری
- نمک: نوک قاشق چایخوری
- بیکینگ پودر: 1 قاشق مرباخوری
- کره: 30 گرم
- شکر: 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
-
مخلوط کردن مواد اولیه
- تخم مرغ و شکر را در ظرفی شکسته و به خوبی هم بزنید تا ذرات شکر حل شوند.
- وانیل، شیر و کره (به دمای محیط رسیده) را به ترتیب اضافه و مخلوط کنید.
-
آماده سازی خمیر
- آرد، بیکینگ پودر و نمک را الک کنید و 3 بار با هم مخلوط کنید.
- مخلوط آرد را به مواد تخم مرغی اضافه و به آرامی هم بزنید تا خمیری یکدست حاصل شود.
-
پخت پنکیک
- ماهیتابه را روی حرارت متوسط گرم کنید.
- مقداری روغن داخل ماهیتابه بریزید.
- با ملاقه، مقداری از مایع پنکیک را به صورت دایرهای داخل ماهیتابه بریزید.
- پس از 2 دقیقه و مشاهده حبابهای ریز، پنکیک را برگردانید.
- بعد از طلایی شدن طرف دیگر، پنکیک آماده است.
نکات
- میتوانید برای طعم بهتر، کره را جایگزین روغن کنید.
- برای سرو پنکیک، از میوههای تازه، مربا، عسل، کره یا مغزها استفاده کنید.
- اگر در استفاده از کره مهارت ندارید، از روغن استفاده کنید تا پنکیک نسوزد.
مزایای پنکیک با آرد برنج
- فاقد گلوتن، مناسب برای افراد مبتلا به سلیاک
- بافتی لطیف و نرم
- طعم متفاوت نسبت به پنکیکهای سنتی
- قابل سرو با انواع تاپینگهای مختلف
این پنکیک خوشمزه و آسان را امتحان کنید و از طعم و بافت منحصر به فرد آن لذت ببرید!
source