با ما همراه باشید تا طرز تهیه یک کیک پرتقالی ساده و خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم

  • آرد: 2 و نیم لیوان
  • شکر: 1 و نیم لیوان
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • بکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری
  • آب پرتقال تازه: 2/3 لیوان
  • روغن مایع: 2/3 لیوان
  • نمک: 1/8 قاشق چایخوری
  • پوست رنده شده پرتقال: به مقدار دلخواه

مراحل تهیه

  1. آماده سازی


    • فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
    • قالب کیک را چرب و آردپاشی کنید.
    • آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و الک کنید.

  2. مخلوط کردن مواد خشک و تر


    • تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.
    • روغن مایع و آب پرتقال را اضافه کرده و مخلوط کنید.
    • مخلوط خشک را به تدریج به مواد تر اضافه کنید و با لیسک به آرامی هم بزنید تا یکدست شود.
    • در نهایت پوست رنده شده پرتقال را به مایه کیک اضافه کنید.

  3. پخت کیک


    • مایه کیک را در قالب آماده ریخته و به مدت 35-40 دقیقه در فر قرار دهید.
    • برای اطمینان از پخت کامل کیک، خلال دندان را در مرکز کیک فرو کنید. اگر خمیری به خلال دندان نچسبید، کیک آماده است.

  4. تزیین و سرو


    • پس از خنک شدن کامل، کیک را از قالب خارج کرده و با پودر قند یا گاناش شکلاتی تزیین کنید.

نکات مهم

  • برای طعم بهتر، از آب پرتقال تازه استفاده کنید.
  • می‌توانید به جای روغن مایع، از کره آب شده استفاده کنید.
  • برای عطر و طعم بیشتر، می‌توانید مقداری وانیل به مایه کیک اضافه کنید.
  • برای یک کیک مرطوب‌تر، می‌توانید کمی شیر به مایه کیک اضافه کنید.

 

source

توسط elmikhabari.ir