آی‌تی‌من– امیر لاجوردی با بیان اینکه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به‌عنوان رگولاتور این حوزه به طور دقیق نسبت به رصد و بررسی کیفیت شبکه اقدام می‌کند و برای شفافیت، آن را در سایت نت‌سنج پلاس در دسترس عمومی قرار داده است، اظهار داشت: بر اساس آمار و نتایج ثبت شده، میانگین سرعت اینترنت اپراتور همراه اول از نیمه آذرماه سال گذشته تا نیمه اول خرداد امسال از ۱۱،۴۲ به ۱۳،۸۴ مگابیت بر ثانیه و در اپراتور ایرانسل از ۱۰،۹۵ به ۱۲،۶۴ مگابیت بر ثانیه رسیده است.

قائم‌مقام وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در امور ارتباطات افزود: به عبارتی تا ۱۵ خردادماه سرعت اینترنت همراه اول ۲۱،۳ درصد و ایرانسل ۱۵،۴ درصد رشد پیدا کرده است.

وی با اشاره به آمار به ثبت رسیده در داشبوردهای جهانی سنجش سرعت اینترنت در دنیا، گفت: بر اساس آمار اعلامی مجموعه «اُکلا» به‌عنوان یکی از مراجع بین‌المللی در سایت اسپیدتست، میانه سرعت اینترنت در بخش ثابت و همراه از دی‌ماه سال گذشته تاکنون حدود ۲۰ درصد افزایش داشته است.

افزایش ۲۱ درصدی سرعت اینترنت ثابت

لاجوردی خاطرنشان کرد: بر اساس آمار اعلام شده از سوی این مرجع، میانه سرعت اینترنت همراه در نیمه نخست ماه جاری (خرداد) ۳۷،۳۶ مگابیت اعلام شد؛ در حالی که در نیمه دوم آذر سال گذشته سرعت این بخش ۳۱،۲۹ مگابیت بود که نشان می‌دهد سرعت اینترنت همراه ۱۹،۴ درصد در این مدت افزایش پیدا کرده است.

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در مورد سرعت اینترنت ثابت، گفت: بر اساس اعلام آمارهای مجموعه اُکلا، میانه سرعت اینترنت ثابت در کشور در نیمه نخست ماه جاری ۱۵،۲۸ مگابیت بر ثانیه اعلام شده که در نیمه دوم آذرماه گذشته ۱۲،۶۲ مگابیت بر ثانیه بوده است؛ یعنی در این مدت ۲۱ درصد سرعت اینترنت ثابت زیاد شده است.

وی با اشاره تعهد اپراتورها در اوایل دی‌ماه سال گذشته مبنی بر افزایش ۳۰ درصدی سرعت اینترنت تا ابتدای تیرماه امسال، گفت: روند افزایشی سرعت اینترنت اپراتورهای همراه به گونه‌ای است که پیش‌بینی می‌شود در تاریخ اعلام شده سرعت اینترنت به تعهدی که اپراتورها داده‌اند، نزدیک می‌شود و با برنامه‌هایی که به خصوص در احداث سایت ۵G در دست اجراست سرعت اینترنت همراه با رشد قابل قبولی خواهد داشت.

لاجوردی در مورد برنامه‌های توسعه‌ای در دست اقدام، بیان کرد: در ابتدای دولت سیزدهم تعداد سایت‌های ۵G از ۱۰ سایت با افزایش ۲۰۰ برابری، امروز به نزدیک ۲ هزار سایت رسیده است که مطابق برنامه‌ریزی تا پایان سال تعداد آنها به بیش از ۵ هزار سایت می‌رسد.

پوشش فیبرنوری تا پایان سال به ۱۴ میلیون خانوار می‌رسد

قائم‌مقام وزیر ارتباطات در مورد افزایش سرعت اینترنت ثابت، اظهار کرد: بعد از وقفه طولانی که در توسعه ارتباطات ثابت با آن روبرو بودیم، خوشبختانه طرح ملی فیبرنوری منازل و کسب‌وکارها با اعطای پروانه به ۱۰ اپراتور ارتباطی برنامه‌ریزی و اجرا شد که تا امروز نزدیک به ۸ میلیون خانوار تحت پوشش فیبرنوری قرار گرفته‌اند و تا پایان سال این میزان از ۱۴ میلیون پوشش می‌گذرد.

وی ایجاد زیرساخت ارتباطی فیبرنوری در شهرهای کشور را بسیار راهبردی و مهم عنوان کرد و توضیح داد: با ایجاد چنین زیرساختی بعد از سال‌ها شاهد تحول قابل‌توجهی در ارتباطات ثابت خواهیم بود و اثرات آن را در حوزه‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی نمایان می‌شود.

 

source

توسط elmikhabari.ir