با ما همراه باشید تا طرز تهیه یک کیک پرتقالی ساده و خوشمزه را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم
- آرد: 2 و نیم لیوان
- شکر: 1 و نیم لیوان
- تخم مرغ: 3 عدد
- بکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری
- آب پرتقال تازه: 2/3 لیوان
- روغن مایع: 2/3 لیوان
- نمک: 1/8 قاشق چایخوری
- پوست رنده شده پرتقال: به مقدار دلخواه
مراحل تهیه
-
آماده سازی
- فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
- قالب کیک را چرب و آردپاشی کنید.
- آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و الک کنید.
-
مخلوط کردن مواد خشک و تر
- تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.
- روغن مایع و آب پرتقال را اضافه کرده و مخلوط کنید.
- مخلوط خشک را به تدریج به مواد تر اضافه کنید و با لیسک به آرامی هم بزنید تا یکدست شود.
- در نهایت پوست رنده شده پرتقال را به مایه کیک اضافه کنید.
-
پخت کیک
- مایه کیک را در قالب آماده ریخته و به مدت 35-40 دقیقه در فر قرار دهید.
- برای اطمینان از پخت کامل کیک، خلال دندان را در مرکز کیک فرو کنید. اگر خمیری به خلال دندان نچسبید، کیک آماده است.
-
تزیین و سرو
- پس از خنک شدن کامل، کیک را از قالب خارج کرده و با پودر قند یا گاناش شکلاتی تزیین کنید.
نکات مهم
- برای طعم بهتر، از آب پرتقال تازه استفاده کنید.
- میتوانید به جای روغن مایع، از کره آب شده استفاده کنید.
- برای عطر و طعم بیشتر، میتوانید مقداری وانیل به مایه کیک اضافه کنید.
- برای یک کیک مرطوبتر، میتوانید کمی شیر به مایه کیک اضافه کنید.
source