کیک هویج و لبو یکی از خوردنی های شب یلدا است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود و می توان آن را با خامه، گردو، دارچین و… تزئین کرد و در قابلمه و فر پخت. در ادامه این بخش از آموزش شیرینی پزی ستاره شما را با راحت ترین طرز تهیه کیک چغندر و هویج آشنا می کنیم.
برای تزیین این کیک و دیگر دسرهای یلدایی میتوانید به تزیین کیک و دسر یلدای عروس در ستاره سری بزنید. با ایده های شیک ارائه شده در آن قسمت، می توانید کیک شکلاتی هم برای این شب زییا تهیه کرده و کیک چغندری که آماده می کنید را برای جشن و تولدهای زمستانی با خامه تزئین کنید.
مواد لازم کیک لبو خانگی
مواد لازم | میزان لازم |
لبو متوسط | سه عدد |
هویج | دو عدد |
تخم مرغ | شش عدد |
آرد | ۱۶۰ گرم |
شکر | ۱۶۰ گرم |
روغن مایع | ۶ قاشق غذاخوری |
شیر ولرم | ۵ قاشق غذاخوری |
گلاب | ۳ قاشق غذا خوری |
بکینگ پودر | یک قاشق مرباخوری |
وانیل | یک هشتم قاشق چایخوری |
مغز پسته و نارگیل | برای تزیین |
دستور تهیه کیک لبو با شیر و هویج با فر
- سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کنید.
۲. سفیده را با همزن برقی بزنید تا سفت شود و از درون ظرف بیرون نریزد.
۳. بعد از زدن سفیده تخم مرغ با همزن برقی،نیمی شکر به آن اضافه کنید و بار دیگر هم بزنید.
۴. درون زرده یک هشتم وانیل اضافه کنید و با همزن برقی مقداری بزنید.
۵. نصف دیگر شکر را به زرده اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کیکتان خوب پف کند.
۶. هنگام زدن زرده با همزن برقی به آن کمی شیر ولرم و سپس روغن اضافه کنید و مقداری هم بزنید.
۷. آرد و بکینگ پودر را با یکدیگر مخلوط کنید و سه بار الک کنید.
۸. آرد و سفیده تخم مرغ را مرحله به مرحله و کم کم به زرده بیافزاید و با لیسک مقداری هم بزنید.
۹. لبو را با کمی شکر و گلاب و آب بپزید تا نرم شود و سپس له کنید و درون کیک بریزید و با لیسک هم بزنید.
۱۰. هویج را رنده کرده و به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
۱۱. کشمش را درون آرد بغلطانید و سپس به کیک اضافه کنید تا ته ظرفتان نرود.
۱۲. گلاب را به مواد کیک اضافه کنید و هم بزنید.
۱۳. کیک چغندر را میتوانید در فر ۱۷۰ درجه یا توستر،کیک پز و… تهیه کنید.
۱۴. کیک چغندر را با مغز پسته و نارگیل تزئین کنید.
نکات طرز تهیه کیک لبو بدون فر
در مطلب آموزش تصویری پخت کیک بدون فر مراحل را بطور کامل برایتان گفتیم و در ادامه همان نکات، برای کیک لبو هم نکات زیر را پیشنهاد می دهیم.
- کیک لبو را می توانید در فر مطابق با دستور مناسب بپزید و یا این کیک را درون قابلمه تهیه نمایید. حتی کیک لبو را به صورت کاپ کیک و در قالبهای کاپ کیک هم میتوانید درست کنید.
- برای پختن کیک لبو بدون فر، یک قابلمه بزرگتر از قالبی که مواد را در آن ریختهاید، انتخاب کنید و وسیلهای مثل قالب فلزی کوچک کف آن بگذارید تا نقش پایه داشته باشد. قابلمه را روی شعله گاز بگذارید تا گرم شود.
- قالبی را که در آن مواد مخصوص کیک لبو ریختهاید، روی پایهها بگذارید و دمکنی را روی قابلمه بگذارید. شعله گاز را تا آخرین درجه کم کنید. بعد از ۴۵ دقیقه یا یک ساعت میتوانید کیک لبو با پف زیاد و خوشرنگ را میل کنید.
source