حبیب قراگوزلو مدیرعامل برق منطقه‌ای تهران در نشست خبری در حاشیه بیست و سومین نمایشگاه صنعت برق گفت: شرکت برق منطقه ای تهران تامین برق ۳ استان تهران، البرز و قم را برعهده دارد. در این سه استان ۲۴ درصد مشترکین به لحاظ تعداد تحت پوشش ما هستند و ۱۸ درصد برق مصرفی کشور مربوط به این استان‌ها است.

او ادامه داد: امسال در بحث تولید و مصرف ناترازی داشتیم که با برنامه ریزی خوبی که انجام شد توانستیم اوج بار مصرف را با شرایط خوبی پشت سر بگذاریم و با تعامل صنایع با وزارت نیرو، خوشبختانه بدون کاهش مصرف برق صنایع و با جابجایی ساعت کار آن‌ها توانستیم ناترازی را مدیریت کنیم. همچنین قطعی برقی به بخش خانگی تحمیل نشد.

این مقام مسئول متذکر شد: اگر قطع برقی در بخش خانگی رخ داده به دلیل حوادث غیرقابل پیش‌بینی شبکه برق بوده، اما هیچ خاموشی برنامه ریزی شده‌ای اعمال نشد و توانستیم برق مورد نیاز صنایع را تامین کنیم و در بخش‌هایی مانند سیمان و فولاد حتی افزایش مصرف را شاهد بودیم.

مدیرعامل برق منطقه‌ای تهران در خصوص برنامه ریزی برای اوج بار سال ۱۴۰۳ گفت: ۱۸۰ اقدام اساسی در حوزه وزارت نیرو برای گذر از اوج بار انجام شده که ۶۷ اقدام آن در حوزه شبکه‌های انتقال است. به دلیل اهمیت تامین برق تهران ۱۰ اقدام از این برنامه‌ها مربوط به برق منطقه‌ای است.

وی افزود: علاوه بر این ۱۰ پروژه، ۲۷ پروژه دیگر در برق منطقه از تهران برای خطوط انتقال تعیین شده که به تأمین بهتر برق منجر خواهد شد.

قراگوزلو در خصوص تامین برق مترو پرند گفت: مترو به دلیل حساسیتی خاصی که دارد برق آن باید به طور پایدار تامین شود. طی سال با افزایش تعداد ایستگاه‌های مترو تأمین برق آن‌ها انجام شده و مشکلی نداشته ایم. برای تامین برق متروی پرند باید اقدامات زیرساختی انجام شود. این مترو برای فعالیت به دلیل طول مسیر ۱۵ مگاوات برق نیاز دارد و برای تست ۵ مگاوات مورد نیاز بود.

او افزود: در حال حاضر برق ۵ مگاوات توسط پست سیار تأمین شده و از طرف برق منطقه‌ای مشکلی از جهت تامین برق وجود ندارد. 

این مقام مسئول با اشاره به جزئیاتی از مصرف برق در استان تهران، البرز و قم گفت: اوج مصرف تابستان در این سه استان ۱۲ هزار و ۷۰۰ مگاوات بوده که رشدی معادل ۵ درصد نسبت به سال گذشته داشتیم. این مقدار مصرف در فصل‌هایی مانند پاییز و زمستان به ۹ تا ۸ هزار مگاوات کاهش پیدا می‌کند. در زمستان مشکلی از بابت تأمین برق مشترکان نداریم و تنها نکته‌ای که وجود دارد ناترازی گاز است. وقتی که وقتی مصرف گاز بالاتر می‌رود، سوخت تحویلی به نیروگاه کاهش پیدا می‌کند.

مدیرعامل برق منطقه‌ای تهران در خصوص تامین سوخت نیروگاه‌ها گفت: در مورد سوخت برنامه ریزی فشرده‌ای بین شرکت پخش و پالایش و وزارت نیرو در حال انجام است. در زمستان با توجه به برودت هوا و افزایش مصرف گاز بخش خانگی میزان گاز تحویلی به نیروگاه کاهش پیدا می‌کند و به حدود ۱۰۰ میلیون مترمکعب می‌رسد. مجبور هستیم برای تامین این کمبود به سراغ سوخت دوم که عمدتا گازوئیل هست برویم.

source

توسط elmikhabari.ir