شرکت سایپا تعدادی از مدل‌های وارداتی جدید خود را در سامانه یکپارچه بارگذاری کرده است که ازجمله آن‌ها می‌توان به سینوگلد جانژینگ اشاره کرد. با مشاهده این خودرو به‌راحتی آریزو 5 الکتریکی برای شما تداعی می‌شود که البته جای تعجب ندارد. سدان برقی سینوگلد درحقیقت همان آریزو 5 الکتریکی است که با نشان متفاوت توسط خودروسازی دیگر به تولید می‌رسد. بنابراین آریزو 5 برقی به‌صورت موازی توسط دو شرکت خودروساز در راه بازار ایران قرار دارد.

از نظر ظاهری، هیچ تفاوتی میان سینوگلد جانژینگ و آریزو 5 برقی وجود ندارد. تنها تفاوت مهم در بخش برند خودرو است که روی جلوپنجره قرار گرفته است. این جلوپنجره به عنوان درگاه شارژ باتری خودرو نیز عمل می‌کند. شما با بالازدن آرم خودرو که روی یک درب کوچک قرار دارد، به پورت شارژر سینوگلد جانژینگ دسترسی خواهید داشت.

مشخصات فنی و تجهیزات سینوگلد جانژینگ

قدرت سینوگلد جانژینگ توسط تک موتور برقی تأمین می‌شود. این موتور قادر است تا حداکثر 100 کیلووات (134 اسب‌بخار) قدرت و 175 نیوتن‌متر گشتاور آزاد کند. گیربکس تک سرعته نیز وظیفه انتقال قدرت را در این خودرو برعهده دارد.

نیروی این موتور برقی توسط پکیج باتری‌های لیتیوم یون با ظرفیت 48.16 کیلووات ساعت تامین می‌شود. محدوده برد این خودرو نیز براساس چرخه چینی NEDC، معادل 405 کیلومتر عنوان شده است. این پکیج باتری برای شارژ کامل با برق خانگی،‌ به هفت الی نه ساعت زمان نیاز دارد. البته با استفاده از قابلیت شارژ سریع، می‌توان این باتری‌ها را در عرض 30 دقیقه به میزان 80 درصد شارژ کرد.

سینوگلد جانژینگ

امکانات ایمنی و رفاهی سینوگلد جانژینگ در حد معمول هستند. سیستم کنترل پایداری و کنترل کشش، کلاستر دیجیتال 7 اینچی، سیستم چندرسانه‌ای به همراه نمایشگر 9 اینچی، اتولایت و دی‌لایت، اتوهلد، سیستم نگهدارنده ایستایی در سربالایی، سیستم کنترل سرعت در سرازیری و سامانه پایش فشار باد تایرها تجهیزات این خودرو را شکل می‌دهند. سایپا براساس مشخصات اعلام‌شده در کاتالوگ تصمیم دارد تا سینوگلد جانژینگ را به‌عنوان تاکسی برقی در بازار ایران عرضه کند. بنابراین مشخص نیست که آیا مشتریان عادی نیز امکان خرید این خودرو را خواهند داشت یا خیر.

source

توسط elmikhabari.ir