مواد لازم

  • آرد گندم: 2 و نیم لیوان
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • شکر: 1 لیوان
  • روغن مایع: 1/3 لیوان
  • آب (یا آب میوه): 1 لیوان
  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر: 2 قاشق مرباخوری
  • گلاب: 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

  1. فر را گرم کنید. فر را 20 دقیقه قبل از پخت با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید.
  2. مواد خشک را مخلوط کنید. آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و دو بار الک کنید.
  3. تخم مرغ‌ها را هم بزنید. تخم مرغ‌ها، شکر و وانیل را در یک کاسه با همزن برقی یا دستی بزنید تا پف کرده و کرم رنگ شوند.
  4. مواد مایع را اضافه کنید. روغن مایع، آب یا آب میوه و گلاب را به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و به آرامی هم بزنید.
  5. آرد را به تدریج اضافه کنید. آرد را در چند مرحله به مایه کیک اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی و در یک جهت هم بزنید تا یکدست شود.
  6. قالب را چرب کنید و مایه کیک را بریزید. مایه کیک را داخل قالب مناسب که قبلاً چرب شده است بریزید.
  7. کیک را بپزید. قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید و به مدت 40 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان فرو رفته در مرکز کیک تمیز خارج شود، بپزید.
  8. کیک را خنک کنید. بعد از پخت، فر را خاموش کنید اما کیک را به مدت 10 دقیقه داخل فر نگه دارید. سپس کیک را از فر خارج کرده و بگذارید کاملاً خنک شود.
  9. کیک را تزئین و سرو کنید. کیک خنک شده را با پودر قند یا به دلخواه خود تزئین و سرو کنید.

نکات

  • برای پف بیشتر کیک، می‌توانید از 1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین به همراه بیکینگ پودر استفاده کنید.
  • اگر به گلاب طعم و عطر آن علاقه ندارید، می‌توانید از آن در این دستور پخت استفاده نکنید.
  • می‌توانید از قالب‌های مختلف برای پخت این کیک استفاده کنید. فقط کافی است زمان پخت را با توجه به اندازه قالب تنظیم کنید.
  • برای اینکه کیک شما ظاهری زیباتر داشته باشد، می‌توانید قبل از پخت، روی آن را با کمی کنجد یا خلال بادام تزیین کنید.

این کیک خوشمزه و ساده را در خانه امتحان کنید و از طعم و عطر آن لذت ببرید!

source

توسط elmikhabari.ir