در این مطلب از سبک زندگی، طرز تهیه مرغ همایونی را به شما آموزش می دهیم. همراه ما باشید تا با این غذای خوشمزه آشنا شوید.

مواد لازم

  • ران و سینه مرغ: ۳ عدد
  • پیاز: ۱ عدد
  • سیر: ۱ حبه درسته
  • رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
  • هل کوبیده شده با پوست: ۲ عدد
  • چوب دارچین: ۱ عدد
  • زعفران: به مقدار لازم
  • زرشک: ۳ قاشق غذاخوری + ۱ قاشق غذاخوری شکر
  • هویج خلالی بلانچ شده: ۱ عدد
  • خلال پسته و بادام: به مقدار لازم
  • کره: به مقدار لازم
  • گلاب: ۱ قاشق چای خوری
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا، ادویه مرغ، پودر سیر، زیره، پرک لیمو، تخم گشنیز: به مقدار لازم

طرز تهیه

مرحله اول: آماده سازی

  1. مرغ را به مدت یک شب در آب و نمک بخوابانید تا زهم آن گرفته شود.
  2. روز بعد، مرغ ها را شسته و خشک کنید و چربی های اضافه را بگیرید.
  3. هویج را پوست بگیرید، خلال کنید و بلانچ کنید.

مرحله دوم: تهیه سس

  1. پیاز را خلالی ریز خرد کنید و در تابه کمی تفت دهید.
  2. ادویه ها، دارچین، هل کوبیده و رب را به پیاز اضافه کنید و خوب تفت دهید تا سرخ شود.
  3. آب جوش به مواد اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا به جوش بیاید.

مرحله سوم: پخت مرغ

  1. مرغ ها را در تابه با کمی کره و روغن تفت دهید.
  2. مرغ ها را داخل سس بریزید و سیر را بدون پوست اضافه کنید.
  3. درب قابلمه را بگذارید و به مدت ۱ ساعت بدون باز کردن درب، مرغ را بپزید.

مرحله چهارم: تهیه مرغ همایونی

  1. زرشک، خلال پسته و بادام را با کره تفت دهید.
  2. هویج بلانچ شده و گلاب را به همراه شکر به زرشک اضافه کنید.
  3. در انتها، روی مرغ کمی کره و زعفران غلیظ بریزید.
  4. برنج را در دیس بریزید و با مرغ و آب مرغ سرو کنید.

فوت و فن های دستور پخت

  • سیر را پوست نکنید تا طعم آن غالب غذا نشود.
  • از پرک لیمو عمانی استفاده کنید.
  • مرغ ها را مرتب زیر و رو کنید.
  • مرغ را با حرارت کم و زمان طولانی بپزید تا جا بیفتد.
  • در ابتدا به اندازه کافی آب بریزید تا در حین پخت کم نیاید.

با مرغ همایونی، طعمی جدید به سفره ی مهمانی هایتان بدهید!

source

توسط elmikhabari.ir