1. نگهداری گوجه فرنگی در فریزر
پوره گوجه فرنگی خانگی
- گوجه فرنگیها را بشویید، پوست بگیرید و خرد کنید.
- در قابلمه بپزید و با نمک طعمدار کنید.
- پس از سرد شدن، در کیسههای فریزر ریخته و فریز کنید.
سس گوجه فرنگی خانگی
- گوجه فرنگی و پیاز را تفت دهید.
- ادویهها را اضافه کرده و بپزید.
- پس از سرد شدن، در ظروف دربدار ریخته و فریز کنید.
2. تهیه کمپوت گوجه فرنگی
- گوجه فرنگیها را با ادویهها بپزید.
- در شیشههای استریل شده بریزید.
- شیشهها را در آب جوش قرار دهید تا استریل شوند.
3. تهیه پوره گوجه فرنگی
- گوجه فرنگیها را بپزید و پوست بکنید.
- دانههای آن را جدا کرده و با مخلوطکن پوره کنید.
- در کیسههای فریزر ریخته و فریز کنید.
4. خشک کردن گوجه فرنگی
- گوجه فرنگیها را ورقهای برش دهید.
- در سینی فر بچینید و در دمای کم خشک کنید.
- گوجههای خشک شده را در ظرف دربسته نگهداری کنید.
نکات مهم برای نگهداری گوجه فرنگی
- انتخاب گوجه فرنگی: گوجههای سفت و سالم را انتخاب کنید.
- دمای مناسب: گوجه فرنگی را در دمای محیط و دور از نور مستقیم خورشید نگهداری کنید.
- ظرف مناسب: گوجه فرنگیها را در یک ظرف باز و در یک لایه بچینید تا هوا به آنها برسد.
- جدا نگه داشتن: گوجه فرنگی را از سایر میوهها جدا کنید.
نکته: برای حفظ بیشترین مقدار مواد مغذی، بهتر است گوجه فرنگی را به صورت تازه مصرف کنید. اما با استفاده از روشهای فوق، میتوانید از طعم و خواص گوجه فرنگی در تمام طول سال بهرهمند شوید.
source