همان‌طور که در حال جستجو در اینترنت هستید، با صفحات وب به زبان‌هایی غیر از زبان اصلی خود بر می‌خورید و این احتمال وجود دارد که شما آن متن را متوجه نشوید. خوشبختانه امروزه راهکارهای عملی‌تری در جهان وجود دارد که می‌توانید از آن‌ها برای ترجمه هر صفحه وب استفاده کنید. همراه با ما باشید.

ترجمه صفحه وب با ابزار ترجمه داخلی مرورگر

بسیاری از مرورگرهای وب محبوب از جمله گوگل کروم، مایکروسافت اج، سافاری، اپرا و فایرفاکس، دارای ابزارهای ترجمه داخلی هستند که می‌توانند محتوای هر صفحه‌ای که در حال مشاهده آن هستید را فوراً ترجمه کنند. این ابزارها زبان صفحه را تشخیص می‌دهند و پیشنهاد می‌کنند که آن را به زبان دلخواه شما ترجمه کنند.

برای بسیاری از مرورگرهای وب، دسترسی به این ابزارهای ترجمه به صورت خودکار است. شما نیازی به نصب چیز اضافی ندارید و تنها کاری که باید انجام بدهید، این است که ابزار ترجمه را در بخش تنظیمات زبان مرورگر خود فعال کنید و زبان دلخواه خودتان را مشخص کنید.

برخی از مرورگرها ممکن است تنظیمات خاصی داشته باشند اما فرایند به طور کلی ساده است. به‌عنوان مثال، مایکروسافت اج به طور خودکار صفحاتی که به زبانی که به زبان دلخواه شما نباشند را ترجمه می‌کند. در همین حین نیز باید زبان‌هایی را انتخاب کنید که می‌خواهید به طور خودکار در گوگل کروم ترجمه شوند.

 

هنگامی که ابزار ترجمه راه‌اندازی شد، فقط کافی است که به صفحه وب مورد نظر خود بروید تا مرورگر به طور خودکار زبان صفحه را تشخیص داده و پیشنهاد می‌دهد که آن را به زبان مورد نظر شما ترجمه کند. همچنین شما باید قادر باشید که روی صفحه راست کلیک کرده و گزینه Translate را انتخاب کنید.

نصب افزونه‌های مرورگر برای ترجمه

در حالی که ابزارهای ترجمه داخلی مرورگر عالی هستند اما بسیاری از آن‌ها تعداد زیادی از زبان‌ها را پوشش نمی‌دهند. به‌عنوان مثال، ترجمه فایرفاکس تنها از ۱۰ زبان پشتیبانی می‌کند. اگر ابزار ترجمه داخلی مرورگر شما هم‌تراز نیست یا اگر مرورگر شما ابزار داخلی ندارد، می‌توانید از افزونه‌ها استفاده کنید. این ابزارها می‌توانند قابلیت‌های ترجمه پیشرفته‌تری را ارائه بدهند و به شما امکان می‌دهند تا تنظیمات را سفارشی کنید و کل وب سایت را ترجمه کنید.

برخی از افزونه‌های محبوب ترجمه مرورگر عبارتند از Google Translate، افزونه Mate Translate و همچنین افزونه ImTranslator.net. هر افزونه مزایای خاص خودش را دارد، به‌عنوان مثال، افزونه Google Translate از بیش از ۲۴۰ زبان پشتیبانی می‌کند و یکی از بالاترین سطح‌ها را دارد.

از وب سایت‌ها یا برنامه‌های کاربردی دیگر استفاده کنید

اگر شما نمی‌خواهید روی ویژگی‌های ترجمه داخلی مرورگر خود اتکا داشته باشید یا افزونه جدیدی را نصب کنید، می‌توانید از وب سایت‌ها یا برنامه‌های ترجمه مستقل نیز استفاده کنید. این ابزارها معمولاً به شما این امکان را می‌دهند تا متن یا کل صفحه وب را ترجمه کنید.

ابزارهایی همانند DeepL به شما این امکان را می‌دهند تا متن را در یک بخش کپی و جای‌گذاری کنید. این بدان معنی است که می‌توانید برخی از قسمت‌های صفحه وب مورد نظر خودتان را ترجمه کنید. علاوه بر این، شما می‌توانید فایل‌ها را آپلود کنید یا حتی از میکروفون برای آپلود صدای ضبط شده استفاده کنید.

وب سایت‌های ترجمه دیگری مانند Google Translate و TranslatePress نیز به شما این امکان را می‌دهند که آدرس صفحه وب مورد نظر خود را وارد کنید و سپس زبان مورد نظر برای ترجمه را انتخاب کرده تا کار ترجمه شروع شود. وقتی که صفحه وب ترجمه شد، در تب جدیدی به نمایش گذاشته خواهد شد.

 

توجه داشته باشید که ترجمه صورت گرفته توسط این ابزارها همیشه دقیق و صحیح نیستند و ممکن است که متن مورد نظر را به معنای مناسب آن ترجمه نکنند. در بیشتر موارد، شما باید بتوانید اشتباهات را پیدا کرده و فقط به این ابزارهای ترجمه متکی نباشید.

source

توسط elmikhabari