خانی علیاکبری با انتقاد از کمبود زیرساختهای فنی و قانونی برای توسعه هوش مصنوعی، از مجلس شورای اسلامی خواست نسبت به تدوین قوانین مرتبط با حوزه داده اقدام کند. او تأکید کرد: دولت باید علاوه بر ایجاد زیرساختهای فنی نظیر اینترنت پرسرعت و تکمیل پروژه فیبر نوری، اقدامات لازم را برای بهرهبرداری از ظرفیتهای هوش مصنوعی به عمل آورد.
رئیس شورای تخصصی هوش مصنوعی ایران، آموزش را اقتصادیترین سرمایهگذاری در فرهنگ کشور دانست و به نیاز کشور به آموزش هوش مصنوعی برای صاحبان کسبوکار و مدیران دولتی اشاره کرد.
این استاد دانشگاه همچنین اظهار داشت: مهمترین هزینه در بخش صنایع مربوط به هوشمندسازی است. هوش مصنوعی میتواند تا ۴۰ درصد به بهرهوری و کیفیت ارائه خدمات به مشتریان بیفزاید.
خانی علیاکبری از روند فیلترینگ در کشور نیز انتقاد کرد و ادامه آن را باعث آسیب جدی به اکوسیستم دیجیتال کشور دانست. وی تصریح کرد: فیلترینگ علاوه بر افزایش بدافزارها و ویروسها، به رشد هوش مصنوعی و فضای دیجیتال کشور لطمه زده است. اگر قصد داریم در این حوزه به پیشرفت دست یابیم، باید نگاه امنیتی و فیلترینگی را کنار بگذاریم.
source