مواد لازم

  • ۱۰۰۰ گرم ران مرغ
  • ادویه‌ها: نمک، پاپریکا، روغن زیتون یا کنجد
  • ۲ قاشق غذاخوری سویا سس
  • ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری سس تریاکی
  • ۱ قاشق غذاخوری عسل فلفلی
  • پرک فلفل (به مقدار دلخواه)
  • ۴ حبه سیر

طرز تهیه

آماده‌سازی مرغ

  1. برش مرغ: ران‌های مرغ را به صورت پروانه‌ای برش دهید. دقت کنید که به استخوان و پوست مرغ آسیبی نرسد.
  2. مزه دار کردن: ران‌های مرغ را با پاپریکا، نمک و روغن زیتون مزه دار کرده و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید.

سرخ کردن مرغ

  1. سرخ کردن: ران‌های مرغ را با دو قاشق روغن کنجد سرخ کنید تا دو طرف آن‌ها طلایی شود.

تهیه سس

  1. مخلوط کردن مواد: سویا سس، سس تریاکی، عسل فلفلی، پرک فلفل و سیر را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.
  2. پخت سس: نصف استکان آب را در ماهیتابه ریخته و مخلوط سس را به آن اضافه کنید. اجازه دهید سس به جوش آید و غلیظ شود.

پخت مرغ در سس

  1. پخت مرغ: ران‌های مرغ سرخ شده را به سس اضافه کرده و هر پنج دقیقه یکبار آن‌ها را برگردانید تا به طور کامل پخته شوند و سس به آن‌ها بچسبد.

سرو

  1. چیدن در ظرف: مرغ‌های پخته شده را در ظرف مورد نظر بچینید و روی آن‌ها را با کنجد تزئین کنید.

نکته: اگر عسل فلفلی در دسترس ندارید، می‌توانید از یک قاشق عسل و کمی پودر فلفل استفاده کنید.

source

توسط elmikhabari.ir