مواد لازم برای تهیه توگی (برای ۴ تا ۶ نفر)
- پیازداغ: ۳ قاشق چایخوری
- زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
- گوشت چرخکرده: ۲۵۰ گرم
- آب: ۵۰۰ میلیلیتر
- ارزن خوراکی بدون پوست: ۳۰۰ گرم
- عدس پخته: ۱۰۰ گرم
- کشک: ۲۵۰ میلیلیتر
- سیر داغ: ۳ قاشق سوپخوری
- نعنا داغ: ۱ قاشق سوپخوری
- زعفران حل شده در آب: ۲ قاشق سوپخوری
نکته
- برای طعم بهتر، میتوانید مقدار نعنا و سیر داغ را بر اساس ذائقه خود کم یا زیاد کنید.
- اگر دوست دارید توگی شما غلیظتر باشد، میتوانید مقدار ارزن را کمی بیشتر کنید.
مراحل تهیه توگی
- تفت دادن گوشت: ابتدا پیازداغ، زردچوبه، نمک و فلفل را با گوشت چرخکرده تفت دهید.
- اضافه کردن آب و ارزن: آب را به مواد اضافه کرده و اجازه دهید تا بجوشد. سپس ارزن خوراکی را به مواد افزوده و به مدت 20 دقیقه بگذارید تا بجوشد.
- اضافه کردن عدس پخته: عدس پخته را اضافه کرده و مخلوط کنید.
- اضافه کردن کشک: قابلمه را از روی حرارت بردارید و کشک را اضافه کنید. سپس دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید و بهآرامی هم بزنید.
- تزیین و سرو: غذا آماده است و میتوانید آن را با کشک، نعنا داغ و سیر داغ تزئین کنید.
نکات مهم
- ارزن: برای تهیه توگی، بهتر است از ارزن خوراکی بدون پوست استفاده کنید. ارزن را میتوانید از فروشگاههای مواد غذایی تهیه کنید.
- کشک: از کشک تازه و باکیفیت استفاده کنید تا طعم توگی بهتر شود.
- زعفران: برای رنگ و عطر بهتر، میتوانید از زعفران دم کرده استفاده کنید.
نوش جان!
با رعایت این دستورالعمل، میتوانید یک توگی خوشمزه و مقوی را در خانه تهیه کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید.
source