راز پلو خوش عطر رستوران‌ها

برای دستیابی به بهترین عطر و طعم شوید، کافی است شوید خشک را به همراه کمی روغن و زردچوبه به مدت ۱۰ ثانیه تفت دهید. این کار باعث می‌شود عطر شوید آزاد شده و به خوبی به برنج نفوذ کند.

5879914265673057334

در ۱۰ دقیقه پایانی پخت برنج سفید، شوید تفت داده شده را به برنج اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید. سپس مجدداً اجازه دهید برنج دم بکشد تا عطر شوید به خوبی با برنج ترکیب شود.

این روش برای برنج سفیدی که از وعده‌های غذایی قبلی مانده است نیز بسیار کاربردی است. با اضافه کردن شوید تفت داده شده به برنج مانده، می‌توانید یک وعده غذایی جدید و خوشمزه تهیه کنید.

 

source

توسط elmikhabari.ir