مواد لازم برای تهیه کیک ایرمیک
- تخممرغ: 3 عدد
- شکر: 1 لیوان
- ماست: 1 لیوان
- ایرمیک (آرد سمولینا): 2 لیوان
- روغن مایع: 1 لیوان
- وانیل: به مقدار لازم
- بیکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوری
- رنده پوست پرتقال یا لیمو: به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه شربت کیک
- شکر: 4 لیوان
- آب: 5 لیوان
- آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک ایرمیک
- تهیه شربت: ابتدا شکر و آب و آبلیمو را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. پس از جوش آمدن، 10 دقیقه با حرارت ملایم بجوشانید و سپس از روی حرارت بردارید.
- تهیه مایه کیک: تخممرغ و شکر را با همزن بزنید تا کرم رنگ شود. سپس ماست و روغن مایع را اضافه کرده و مخلوط کنید. در ادامه، ایرمیک، آرد، وانیل، بیکینگ پودر و رنده پوست لیمو را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
- پخت کیک: مایه کیک را داخل قالب بریزید و در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده است، به مدت 30 تا 35 دقیقه بپزید.
- اضافه کردن شربت: پس از خارج کردن کیک از فر، اجازه دهید کمی ولرم شود. سپس شربت ولرم را روی کیک پخش کنید.
- سرو کیک: 1 تا 2 ساعت زمان دهید تا کیک کاملاً خنک شود و شربت به خورد آن برود. برای طعم بهتر، میتوانید کیک را از شب قبل تهیه کنید.
نکات مهم در تهیه کیک ایرمیک
- برای داشتن کیکی خوشعطر، میتوانید از رنده پوست پرتقال به جای لیمو استفاده کنید.
- میزان شیرینی شربت را میتوانید با توجه به ذائقه خود تنظیم کنید.
- برای تزئین کیک، میتوانید از پودر پسته، خلال بادام یا نارگیل استفاده کنید.
- برای اطمینان از پخت کامل کیک، میتوانید یک خلال دندان را در مرکز کیک فرو کنید. اگر خلال دندان تمیز بیرون آمد، کیک پخته است.
نوش جان!
source