به گفته NateTheHate، منبع داخلی، و رسانه VGC، ریمیک عنوان Oblivion زودتر از آن چه طرفداران فکر می‌کنند منتشر می‌شود.

در سال ۲۰۲۳، یکی از اعضای سابق Virtuos ادعا کرد که بتسدا روی ریمستر بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion کار می‌کند. این ادعا سپس با اسناد فاش شده در دادگاه تصاحب اکتیویژن بلیزارد به نحوی تایید شد.

تا مدت زیادی خبری از این ریمستر به بیرون درز نکرد، تا این که در پروفایل لینکدین یک کارمند Virtuos، یک ریمیک بر پایه Unreal Engine 5 نوشته شده بود که باعث شد موجی دیگر از حدس‌ها و فرضیات به وجود بیاید.

سرانجام NateTheHate مدتی پیش وجود یک ریمیک از بازی Oblivion را تایید و گفت که احتمالا در ماه ژوئن منتشر می‌شود. اما اکنون این منبع داخلی می‌گوید عرضه این ریمیک شاید زودتر از انتظارات رخ بدهد. Nate همچنین گفت که احتمالا در ماه آینده شاهد فاش شدن اطلاعات بیشتری از ریمیک Oblivion باشیم.

پس از این اظهارات NateTheHate اندی رابینسون، سردبیر رسانه VGC، اعلام کرد طبق گفته‌های منابع این تیم ریمیک بازی Oblivion قرار است در ماه آوریل منتشر شود.

source

توسط elmikhabari.ir