لیست بازی‌های جدیدی که سرویس گیم پس (Xbox Game Pass) را تا پایان مارس ۲۰۲۵ ترک می کنند، منتشر شد.

لیست کامل بازی‌ها را در ادامه می‌توانید مطالعه کنید:

  • Yakuza 0
  • Yakuza Kiwami
  • Yakuza Kiwami 2
  • Yakuza: Like a Dragon
  • Monster Hunter Rise
  • Hot Wheels Unleashed 2 – Turbocharged
  • MLB The Show 24
  • Lil Gator Game
  • Open Roads
  • The Lamplighters League
۱۰ بازی در انتهای مارس گیم پس را ترک خواهند کرد - گیمفا

افرادی که به نگه‌داشتن این بازی‌ها علاقه‌مند هستند، می‌توانند با استفاده از تخفیف ۲۰ درصدی مشترکان سرویس گیم پس، برای خرید آن‌ها اقدام نمایند. همچنین مدتی پیش نیز اعلام شد که ۸ بازی از جمله Evil West و Lies of P تا تاریخ ۱۵ مارس (۲۵ اسفند) سرویس گیم پس را ترک می‌کنند. با توجه به اینکه برخی عناوین بزرگ نیز در این لیست مشاهده می‌شوند، امیدواریم عناوین جدیدی که به این سرویس اضافه خواهند شد، بتوانند نبود آنها را جبران کنند.

اگر به دنبال تکمیل بازی‌ها موجود در این لیست هستید، بازی‌ Open Roads را می‌توانید در حدود یک ساعت به اتمام برسانید. همچنین Lil Gator Game در کمتر از پنج ساعت و MLB The Show 24 در زیر هشت ساعت قابل تکمیل هستند. اگر زمان بیشتری دارید، ۱۵ تا ۲۰ ساعت زمان لازم است تا بازی Hot Wheels Unleashed 2 – Turbocharged را تکمیل کنید، در حالی که برای کامل کردن بازی The Lamplighters League به دلیل چالش‌های سختش حدود ۵۰ تا ۶۰ ساعت زمان لازم است.

۱۰ بازی در انتهای مارس گیم پس را ترک خواهند کرد - گیمفا

سری بازی‌های Yakuza زمان‌های متفاوتی برای تکمیل نیاز دارند. یکی از طولانی‌ترین بازی‌ها Yakuza 0 است که برای تکمیلش به ۱۵۰ تا ۲۰۰ ساعت زمان نیاز دارید. Yakuza Kiwami و Kiwami 2 هر کدام حدود ۸۰ ساعت وقت می‌برند، در حالی که برای تکمیل Like a Dragon بین ۸۰ تا ۱۰۰ ساعت زمان لازم است.

در نهایت، Monster Hunter Rise بیشترین زمان را نیاز خواهد داشت. شما برای تکمیل بخش اصلی بازی به ۳۰۰-۵۰۰ ساعت زمان نیاز دارید. اگر بسته‌الحاقی Sunbreak را هم در نظر بگیریم، این زمان به ۶۰۰ تا ۱,۰۰۰ ساعت افزایش می‌یابد.

source

توسط elmikhabari.ir