مواد لازم
- سیر تازه (برگ سیر تازه): به مقدار دلخواه
- سینه مرغ: 1 عدد (برای دو نفر)
- تخم مرغ: 1 عدد
- روغن، نمک و زردچوبه: به مقدار لازم
طرز تهیه
-
آمادهسازی مواد اولیه
- سینه مرغ را به صورت مکعبی خرد کنید.
- برگ سیر تازه را به صورت منظم و یکدست خرد کنید.
-
تفت دادن مرغ
- در یک ماهیتابه، مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید.
- تکههای مرغ را به همراه نمک و زردچوبه در روغن تفت دهید تا طلایی شوند.
- مرغهای تفت داده شده را از ماهیتابه خارج کنید.
-
پخت سیر و تخم مرغ
- در همان ماهیتابه، برگ سیر خرد شده را تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و کمی نرم شود.
- تخم مرغ را به سیر اضافه کنید. ابتدا سفیده را هم بزنید و پس از کمی سفت شدن، زرده را نیز هم بزنید.
- پس از اینکه تخم مرغ ها نیز کمی سفت شدند تکه های مرغ را به این ترکیب اضافه کنید.
-
مرحله نهایی
- پس از گذشت 3 دقیقه غذا آماده سرو است.
-
سرو
- سیر واویشکا را به همراه کته نوش جان کنید.
نکاتی برای طعم بهتر:
- برای طعم بهتر، از سیر تازه و معطر استفاده کنید.
- میزان سیر و تخم مرغ را بر اساس ذائقه خود تنظیم کنید.
- برای داشتن طعم قوی تر سیر، میتوانید مقدار سیر غذا را افزایش دهید.
- برای تزئین غذا از مقداری جعفری تازه خرد شده استفاده کنید.
source