مواد لازم

  • سیر تازه (برگ سیر تازه): به مقدار دلخواه
  • سینه مرغ: 1 عدد (برای دو نفر)
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • روغن، نمک و زردچوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه

  1. آماده‌سازی مواد اولیه

    • سینه مرغ را به صورت مکعبی خرد کنید.
    • برگ سیر تازه را به صورت منظم و یکدست خرد کنید.

  2. تفت دادن مرغ

    • در یک ماهیتابه، مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید.
    • تکه‌های مرغ را به همراه نمک و زردچوبه در روغن تفت دهید تا طلایی شوند.
    • مرغ‌های تفت داده شده را از ماهیتابه خارج کنید.

  3. پخت سیر و تخم مرغ

    • در همان ماهیتابه، برگ سیر خرد شده را تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و کمی نرم شود.
    • تخم مرغ را به سیر اضافه کنید. ابتدا سفیده را هم بزنید و پس از کمی سفت شدن، زرده را نیز هم بزنید.
    • پس از اینکه تخم مرغ ها نیز کمی سفت شدند تکه های مرغ را به این ترکیب اضافه کنید.

  4. مرحله نهایی

    • پس از گذشت 3 دقیقه غذا آماده سرو است.

  5. سرو

    • سیر واویشکا را به همراه کته نوش جان کنید.

نکاتی برای طعم بهتر:

  • برای طعم بهتر، از سیر تازه و معطر استفاده کنید.
  • میزان سیر و تخم مرغ را بر اساس ذائقه خود تنظیم کنید.
  • برای داشتن طعم قوی تر سیر، میتوانید مقدار سیر غذا را افزایش دهید.
  • برای تزئین غذا از مقداری جعفری تازه خرد شده استفاده کنید.

سیر

source

توسط elmikhabari.ir