مواد لازم

  • تخم مرغ: 4 عدد
  • چای دم کرده غلیظ و خنک: 1 لیوان
  • شکر: 1 لیوان
  • وانیل: 1 قاشق مرباخوری
  • هل: 2 قاشق سوپخوری (یا دارچین به دلخواه)
  • بیکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوری سرپر
  • روغن مایع: نصف لیوان
  • آرد: 2 لیوان

مراحل تهیه

1. آماده سازی مواد اولیه

  • تخم مرغ، وانیل و شکر را در یک ظرف مناسب بریزید.

2. مخلوط کردن مواد

  • با استفاده از همزن برقی و دور تند، مواد را به مدت هفت دقیقه هم بزنید تا کرمی و حجیم شوند.
  • سپس چای دم کرده خنک و روغن مایع را به مخلوط اضافه کنید و به مدت ده ثانیه دیگر هم بزنید تا مواد یکدست شوند.

3. افزودن آرد و بیکینگ پودر

  • هل و مخلوط آرد و بیکینگ پودر را در دو مرحله به مواد کیک اضافه کنید.
  • با دور کند همزن به مدت بیست ثانیه مواد را مخلوط کنید تا یکدست شوند.

4. آماده سازی قالب

  • قالب مورد نظر را با روغن و ارده چرب کنید.
  • مایه کیک را داخل قالب بریزید و دو تا سه بار قالب را به آرامی به زمین بکوبید تا هوای اضافی آن خارج شده و مواد یکنواخت شوند.

5. پخت کیک

روش پخت در قابلمه

  • یک ربع قبل از قرار دادن قالب، یک قابلمه را با حرارت ملایم گرم کنید و حتماً از دمکنی استفاده نمایید.
  • قالب حاوی مایه کیک را داخل قابلمه قرار دهید.
  • به مدت پنجاه دقیقه صبر کنید تا کیک بپزد.

روش پخت در فر

  • پانزده دقیقه قبل از قرار دادن کیک، فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن کنید.
  • قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید.
  • به مدت 40 تا 50 دقیقه صبر کنید تا کیک بپزد و روی آن طلایی شود.

نوش جان!

 

source

توسط elmikhabari.ir