به تازگی اعلام گردید که گوشی nubia Z70S Ultra با طراحی خاص و تمرکز بر عکاسی قرار است در تاریخ ۲۸ آوریل معرفی خواهد شد.

راهنمای خرید تکراتو

به گزارش تکراتو و به نقل از gsmarena، در پایان ماه مارس، برند nubia برای نخستین بار تیزری از گوشی Z70S Ultra منتشر کرد. حالا بالاخره زمان رونمایی رسمی این گوشی نزدیک شده است.

بر اساس اعلام رسمی، این دستگاه در تاریخ ۲۸ آوریل به‌طور کامل معرفی خواهد شد. خوشبختانه همراه با این خبر، مجموعه‌ای از تصاویر رسمی تبلیغاتی از طراحی این گوشی در دو رنگ مختلف نیز منتشر شده است.

نام کامل این گوشی به نظر می‌رسد nubia Z70S Ultra Photographer Edition باشد. با نگاهی به نسخه خاکستری/مشکی آن می‌توان دلیل انتخاب این عنوان را به خوبی درک کرد؛ چرا که طراحی کلی دستگاه به‌شدت یادآور دوربین‌های دیجیتال مستقل است.

این گوشی به دوربین اصلی با فاصله کانونی معادل ۳۵ میلی‌متر مجهز است، به‌علاوه یک دوربین فوق عریض و یک دوربین تله‌فوتو پریسکوپی نیز خواهد داشت. نمایشگر دستگاه تقریباً بدون حاشیه طراحی شده و وضوحی در سطح 1.5K دارد. همچنین مانند برخی مدل‌های قبلی nubia، دوربین سلفی در زیر نمایشگر قرار گرفته است.

source

توسط elmikhabari.ir