مواد لازم برای کرم زعفرانی یا وانیلی
- شیر: ۲۴۰ گرم
- نشاسته ذرت: ۳۰ گرم
- شکر: ۵۰ گرم
- کره: ۳۰ گرم
- وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
- زعفران دم کرده: یک قاشق چایخوری یا زعفران ساییده شده: نوک قاشق (اختیاری)
طرز تهیه کرم
- شیر، نشاسته ذرت و شکر را در یک قابلمه روی حرارت ملایم بریزید و به طور مداوم هم بزنید تا شروع به غلیظ شدن کند.
- پس از اینکه مخلوط غلیظ شد، زعفران (در صورت استفاده)، وانیل و کره را اضافه کنید.
- به هم زدن ادامه دهید تا کرم یکدست و کاملاً غلیظ شود.
- قابلمه را از روی حرارت بردارید و کرم را داخل یک کاسه بریزید.
- یک قطعه سلفون را مستقیماً روی سطح کرم قرار دهید تا از ایجاد پوست جلوگیری شود.
- کاسه را کنار بگذارید تا کرم کاملاً خنک شود.
مواد لازم برای کیک پایه
- تخم مرغ: ۳ عدد
- شکر: ۹۰ گرم
- آرد قنادی: ۱۵۰ گرم
- روغن مایع: ۴۵ گرم
- بیکینگ پودر: سه چهارم قاشق چایخوری
- وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک
- فر را از قبل با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
- قالبهای تک نفره را با کپسولهای کاغذی بپوشانید.
- در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ، شکر و وانیل را با دور تند همزن بزنید تا مخلوط حجیم و رنگ آن روشن شود.
- روغن مایع را به تدریج به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا یکدست شود.
- آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کنید و به تدریج به مواد اضافه کنید و با لیسک یا دور کند همزن مخلوط کنید تا خمیر کیک یکدست شود. از هم زدن بیش از حد خودداری کنید.
- قالبهای آماده شده را تا حدود دو سوم با خمیر کیک پر کنید.
- کرم خنک شده را داخل قیف بریزید و روی مواد کیک پایپ کنید.
- قالبها را به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه در فر از پیش گرم شده بپزید تا کیکها طلایی شوند و یک خلال دندان که در مرکز کیک فرو میکنید تمیز بیرون بیاید.
- پس از پخت، اجازه دهید کیکها کمی در قالب خنک شوند، سپس آنها را از قالب خارج کرده و روی توری قرار دهید تا کاملاً خنک شوند.
نکته: با این مقدار مواد، حدود ۴ عدد کیک با قالبهای به قطر ۱۰ سانتیمتر به دست میآید.
source