جلوگیری از سر رفتن جو با کمی روغن
دیگر نیازی نیست نگران سر رفتن سوپ جو و کثیف شدن اجاق گاز خود باشید. با انجام یک مرحله ساده قبل از پخت، میتوانید به راحتی از این مشکل جلوگیری کنید.
روش کار:
- ابتدا مقدار کمی روغن داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید کمی گرم شود.
- جوهای شسته شده را به قابلمه اضافه کنید و برای مدت کوتاهی تفت دهید. دقت کنید که تفت دادن نباید طولانی باشد و یک تفت مختصر کافی است.
- در صورت تمایل، میتوانید پس از تفت دادن جوها، چند قطره آبلیمو به آن اضافه کنید. این کار اختیاری است.
- در نهایت، مقدار لازم آب را به قابلمه اضافه کنید و درب آن را بگذارید. حالا میتوانید با خیال راحت منتظر پختن جوها بدون نگرانی از سر رفتن آن باشید.
source