جلوگیری از سر رفتن جو با کمی روغن

دیگر نیازی نیست نگران سر رفتن سوپ جو و کثیف شدن اجاق گاز خود باشید. با انجام یک مرحله ساده قبل از پخت، می‌توانید به راحتی از این مشکل جلوگیری کنید.

روش کار:

  1. ابتدا مقدار کمی روغن داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید کمی گرم شود.
  2. جوهای شسته شده را به قابلمه اضافه کنید و برای مدت کوتاهی تفت دهید. دقت کنید که تفت دادن نباید طولانی باشد و یک تفت مختصر کافی است.
  3. در صورت تمایل، می‌توانید پس از تفت دادن جوها، چند قطره آبلیمو به آن اضافه کنید. این کار اختیاری است.
  4. در نهایت، مقدار لازم آب را به قابلمه اضافه کنید و درب آن را بگذارید. حالا می‌توانید با خیال راحت منتظر پختن جوها بدون نگرانی از سر رفتن آن باشید.

 

source

توسط elmikhabari.ir