ایسر از ۲ لپ‌تاپ‌ گیمینگ قدرتمند جدید رونمایی کرد: Predator Triton 14 AI و Predator Helios Neo 14 AI. این شرکت همچنین کامپیوتر دسکتاپ Predator Orion 3000 را معرفی کرد. در ادامه می‌توانید مشخصات این سیستم‌های قدرتمند را بخوانید.

مدل Predator Triton 14 AI لپ‌تاپ ۱۴.۵ اینچی است که فقط ۱.۶ کیلوگرم وزن و ۱۷.۳۱ میلی‌متر ضخامت دارد؛ بدنه آن آلومینیومی است و اثر انگشت به‌راحتی روی آن نمی‌ماند. این لپ‌تاپ پردازنده Intel Core Ultra 9 288V، پردازشگر گرافیکی RTX 5070 Laptop انویدیا با DLSS 4، حداکثر ۳۲ گیگابایت رم DDR5 و حداکثر ۲ ترابایت حافظه داخلی PCIe Gen 4 NVMe دارد.

مشخصات لپ‌تاپ‌های گیمینگ جدید Predator ایسر

صفحه‌نمایش لپ‌تاپ Predator Triton 14 AI از نوع OLED WQXGA+ با وضوح ۲۸۸۰ در ۱۸۰۰ پیکسل و رفرش‌ریت ۱۲۰ هرتز، زمان پاسخگویی یک میلی‌ثانیه و پوشش رنگی ۱۰۰ درصدی DCI-P3 است که آن را برای کارهای تصویری دقیق مناسب می‌کند. این صفحه‌نمایش از ورودی لمسی نیز پشتیبانی می‌کند. Triton 14 AI یک تاچ‌پد بزرگ و بدون دکمه از جنس Corning Gorilla Glass دارد که با قلم نیز کار می‌کند.خنک‌سازی این مدل را فن‌های فلزی AeroBlade 3D نسل ششم ایسر و یک محفظه بخار، همراه ماده‌ای حرارتی گرافنی جدید روی پردازنده انجام می‌دهد که در مقایسه با خمیر حرارتی استاندارد، فرایند خنک‌سازی را ۱۴.۵ درصد بهبود می‌بخشد. از دیگر ویژگی‌های این مدل می‌توان به کیبورد RGB، وای‌فای ۷ و تشخیص حضور انسان (HPD) با حسگر بینایی هوش مصنوعی برای امنیت و راحتی بهتر اشاره کرد.

مدل Predator Helios Neo 14 AI نیز ۱۴.۵ اینچی است و اندازه و وزن مشابهی دارد. این مدل به پردازنده Intel Core Ultra 9 285H و پردازشگر گرافیکی RTX 5070 Laptop با DLSS 4 مجهز است که از نظر قدرت گرافیکی با مدل قبلی برابری می‌کند. این لپ‌تاپ از حداکثر ۳۲ گیگابایت رم LPDDR5X و حداکثر ۲ ترابایت حافظه داخلی SSD PCIe Gen 4 بهره می‌برد.

کاربران می‌توانند بین پنل ۲.8K OLED WQXGA+ با وضوح ۲۸۸۰ در ۱۸۰۰ پیکسل یا پنل IPS WQXGA 165Hz با وضوح ۲۵۶۰ در ۱۶۰۰ پیکسل یک نمایشگر را انتخاب کنند. خنک‌سازی را فناوری AeroBlade نسل پنجم ایسر انجام می‎‌دهد. برخلاف مدل قبلی، این لپ‌تاپ از قلم پیشرفته پشتیبانی نمی‌کند اما لوگویی RGB و کیبورد RGB است. از Wi-Fi 6E نیز پشتیبانی می‌کند.

در کنار لپ‌تاپ‌ها، ایسر دسکتاپ گیمینگ Predator Orion 3000 را نیز معرفی کرد که پردازنده Intel Core Ultra 7 265F و پردازشگر گرافیکی NVIDIA GeForce RTX 5070 دارد. این کامپیوتر تا ۳۲ گیگابایت رم DDR5 و حافظه داخلی ۲ ترابایت را ارائه می‌دهد.

ایسر هنوز قیمت و تاریخ عرضه این محصولات را اعلام نکرده است.

منبع: دیجیاتو

source

توسط elmikhabari.ir