شرکت نینتندو کمتر از دو هفته دیگر نینتندو سوییچ ۲ را روانه بازار می‌کند. تاکنون بازی‌های زیادی برای این کنسول معرفی شده است، اما به‌نظر می‌رسد که هنوز آثار معرفی‌نشده زیادی وجود دارد. این وضع احتمالا به‌زودی تغییر خواهد کرد؛ چراکه یکی از افشاگرهای سرشناس ادعا کرده است که احتمال برگزاری رویداد نینتندو دایرکت جدیدی در آستانه عرضه کنسول نینتندو سوییچ ۲ وجود دارد.

همان‌طور که رسانه گیمینگ‌بولت گزارش داد، یکی از افشاگران سرشناس دنیای نینتندو با نام PH Brazil در جریان یک لایواستریم در توییچ اعلام کرد که نینتندو برای برگزاری نینتندو دایرکت جدیدی در هفته عرضه نینتندو سوییچ ۲ یا هفته پس از عرضه کنسول برنامه دارد. این موضوع چندان دور از ذهن نیست؛ زیرا نینتندو معمولا در ماه ژوئن هر سال رویداد نینتندو دایرکت جدیدی برگزار می‌کند.

باتوجه‌به عرضه‌ قریب‌الوقوع نینتندو سوییچ ۲، منطقی به‌نظر می‌رسد که نینتندو بخواهد انگیزه طرفداران برای خرید کنسول در زمان عرضه را با اعلامیه‌های بزرگ و هیجان‌انگیز افزایش دهد. کنسول نینتندو سوییچ ۲ در تاریخ ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ (۵ ژوئن ۲۰۲۵) به قفسه فروشگاه‌ها راه خواهد یافت.

source

توسط elmikhabari.ir