سی دی پراجکت اعلام کرد که دنباله بازی Cyberpunk 2077 اکنون وارد مرحله پیش‌تولید شده است. این دنباله که تا همین اواخر با نام Project Orion شناخته می‌شد، توسط شعبه جدید CD Projekt Red در آمریکای شمالی ساخته می‌شود که دارای استودیوهایی در بوستون و ونکوور است.

طبق بیانیه‌ای که همراه با گزارش مالی سه‌ ماهه اول سال ۲۰۲۵ منتشر شد، ناشر اعلام کرد این دنباله که اکنون به سادگی Cyberpunk 2 نامیده می‌شود، وارد مرحله بعدی فرآیند ساخت شده است. چند هفته پیش تیم CD Projekt Red مرحله مفهومی پروژه را به پایان رساند.

Cyberpunk

سی دی پراجکت همچنین اعلام کرد که بسته الحاقی Phantom Liberty برای Cyberpunk 2077 تاکنون بیش از ۱۰ میلیون نسخه فروش داشته است. هفته گذشته مایک پاندسمیت خالق آی‌پی سایبرپانک گفت که دنباله Cyberpunk 2077 شامل یک شهر جدید خواهد بود که حس شیکاگو در وضعیت نابسامان را دارد.

پاندسمیت فاش کرد که در مقایسه با Cyberpunk 2077 در ساخت بازی دوم کمتر دخالت مستقیم دارد، اما همچنان روند توسعه آن را دنبال می‌کند. این طراح بازی همچنین تایید کرد که دنباله شامل Night City و یک مکان دوم نامشخص خواهد بود.

سی دی پراجکت همچنین در گزارش مالی تایید کرد که بازی The Witcher 3: Wild Hunt از زمان انتشار ۱۰ سال پیش تاکنون بیش از ۶۰ میلیون نسخه فروش داشته است.

source

توسط elmikhabari.ir