مواد لازم برای پخت نان مربایی

برای تهیه این نان خوشمزه، مواد زیر را آماده کنید:

  • شیر ولرم: ۳۰۰ میلی‌لیتر (معادل یک لیوان و یک پنجم لیوان دسته‌دار فرانسوی)
  • شکر: ۱۰۰ گرم (معادل نصف لیوان)
  • نمک: نصف قاشق چای‌خوری
  • وانیل: کمی
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • روغن مایع: ۸۰ میلی‌لیتر (کمی کمتر از نصف لیوان)
  • آرد: حدود ۵۵۰ تا ۵۸۰ گرم
  • مربا یا مارمالاد: به مقدار لازم (مربای شل نباشد)
  • خمیر مایه خشک فوری: ۱۱ گرم (یک قاشق غذاخوری)

مراحل آماده‌سازی خمیر و پخت

  1. تهیه خمیر: ابتدا تمام مواد خمیر به جز آرد، نمک و روغن را در یک ظرف بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس آرد را کم کم و کنترل شده اضافه کنید. در حین اضافه کردن آرد، نمک را نیز بیفزایید. خمیر را ورز دهید تا خمیری نرم و کمی چسبنده به دست آید.
  2. افزودن روغن و ورز دادن نهایی: در مرحله آخر، روغن مایع را اضافه کرده و خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه ورز دهید تا یکدست شود و به مرحله “تست پنجره” برسد (به این معنی که اگر تکه‌ای از خمیر را بکشید، بدون پاره شدن شفاف شود).
  3. استراحت اول خمیر: روی خمیر را بپوشانید و حدود یک ساعت در مکانی گرم قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.
  4. شکل دادن به نان‌ها: پس از استراحت، از خمیر چانه‌هایی به اندازه نارنگی بردارید. هر چانه را با وردنه به شکل بیضی باز کنید. مقداری مربا یا مارمالاد در وسط آن قرار دهید.
  5. پیچیدن نان‌ها: انتهای خمیر را روی مربا تا بزنید و لبه‌ها را با دست روی خمیر اصلی فشار دهید تا هنگام پخت مربا بیرون نریزد. سپس مانند تصویر یا ویدئو، نان را تا بزنید.
  6. استراحت دوم و رومال: نان‌های آماده شده را در سینی فر بچینید. روی آنها را بپوشانید و به مدت ۲۰ دقیقه دیگر در سینی فر استراحت دهید. سپس روی آنها را با شیر رومال کنید (یا از مخلوط یک زرده تخم‌مرغ و یک قاشق غذاخوری شیر استفاده کنید).
  7. پخت: نان‌ها را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۳۰ دقیقه بپزید.
  8. تزئین و سرو: پس از پخت، بلافاصله روی نان‌ها پودر قند بپاشید و از این نان‌های خوشمزه لذت ببرید!

امیدواریم از پخت و میل کردن این نان‌های خانگی لذت ببرید. تجربه‌های خود را با ما در میان بگذارید!

5902496915952618010 - Copy

source

توسط elmikhabari.ir