در ادامه بحث‌ها درباره دلایل بورسی‌نشدن دیوار، اظهارات معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری واکنش مدیرعامل هلدینگ هزاردستان را در پی داشت. حسین افشین مدعی شده بود که دیوار نه با مانع جدی روبه‌روست و نه تمایلی به ورود به بازار سرمایه دارد. اما مجید رضوی، مدیرعامل هلدینگ هزاردستان، در گفت‌وگو با شرق، ضمن رد این ادعا، از تلاش‌های پنج‌ساله برای عرضه اولیه دیوار سخن گفت و برخی مخالفت‌ها را ناشی از فشار نهادهای خاص برای در دست گرفتن کنترل شرکت دانست.

او با اشاره به تهیه مستندات مالی، حسابرس۲ی صورت‌ها و جلسات متعدد با مدیران بورس، تأکید کرد اگر علاقه‌ای به IPO وجود نداشت، این مسیر دشوار طی نمی‌شد. رضوی افزود: «طی این پنج سال، از کارگروه‌های زیرمجموعه معاونت علمی گرفته تا مسئولان بورس، همگی دلیل تأخیر را به حضور سرآوا نسبت می‌دادند.»

مدیرعامل هلدینگ هزاردستان در ادامه عنوان کرد: «اگر بخواهم خوشبینانه تحلیل کنم به نظرم این مخالفت‌ها به این دلیل است که ترجیح‌ می‌دهند یک مجموعه خصولتی یا یک نهاد وابسته، سهمی در هیئت مدیره داشته باشد و کنترل شرکت را در دست بگیرد.»

اظهارات اخیر مدیرعامل هزاردستان بار دیگر توجه‌ها را به چالش‌های استارتاپ‌ها در مسیر ورود به بورس جلب کرده؛ مسیری که به باور بسیاری، نیازمند شفافیت و پرهیز از مداخله‌های سلیقه‌ای است.

source

توسط elmikhabari.ir