نیک پیزولاتو نویسندگی فیلمنامه را بر عهده دارد، هرچند در حال حاضر هنوز کارگردانی برای پروژه معرفی نشده است. مایک همر، کارآگاه خصوصی خشن و بی‌پروایی است که نخستین بار در رمان I, the Jury در سال ۱۹۴۷ توسط میکی اسپیلین، نویسنده‌ی آمریکایی خلق شد. شخصیت همر در دهه‌های بعدی در ده‌ها کتاب و داستان کوتاه حضور پیدا کرد. پس از مرگ اسپیلین، ادامه‌ی نگارش این مجموعه به مکس آلن، نویسنده‌ی همکار او کالینز سپرده شد که در این پروژه نیز به‌عنوان تهیه‌کننده‌ی اجرایی فعالیت می‌کند.

از جمله اقتباس‌های سینمایی قبلی می‌توان به نسخه‌های متفاوتی از I, the Jury اشاره کرد که به ترتیب در سال‌های ۱۹۵۳ و ۱۹۸۲ اکران شدند. همچنین فیلم‌هایی مانند Kiss Me Deadly در سال ۱۹۵۵، My Gun Is Quick در سال ۱۹۵۷ و The Girl Hunters در سال ۱۹۶۳ با محوریت این شخصیت ساخته شده‌اند.

متیو مک‌کانهی که نقش ماندگار کارآگاه راستین کوهل را در فصل اول سریال True Detective ایفا کرد و برای آن نامزد جایزه امی شد، از آخرین حضورش در فیلم The Gentlemen ساخته‌ی گای ریچی در سال ۲۰۱۹ تاکنون، در پروژه‌ی سینمایی لایو ااکشن جدیدی دیده نشده بود. با‌این‌حال به‌زودی در فیلم The Rivals of Amziah King که در جشنواره SXSW 2025 با استقبال منتقدان روبه‌رو شد، به سینما بازمی‌گردد. علاوه‌براین، او در فیلم The Lost Bus به کارگردانی پل گرینگرس که پاییز امسال اکران می‌شود، ایفای نقش می‌کند.

فیلم جدید مایک همر توسط گایمون کسدی از شرکت Entertainment 360 و بنجامین فورکنر از Pendleton تولید می‌شود. همچنین دیوید الیسون، دانا گلدبرگ، دان گرنجر و کن اف. لوین در تیم تهیه‌کنندگی حضور دارند. جین اسپیلیْن هم به‌عنوان یکی از تهیه‌کنندگان این پروژه معرفی شده است.

source

توسط elmikhabari.ir