به نظر می‌رسد نائوکی یوشیدا (Naoki Yoshida) در مصاحبه‌ای فاش کرد که Final Fantasy 16 ممکن است برای سوییچ ۲ نیز عرضه شود.

یوشیدا در جریان یک پخش زنده در روز جمعه، در بخشی که به بحث درباره پورت تازه معرفی شده Final Fantasy 16 برای ایکس باکس می‌پرداخت، اظهار داشت که «فقط نینتندو باقی مانده است». سپس کارگردان خلاق، کازوتویو مائهیرو (Kazutoyo Maehiro)، در پاسخ گفت که «تمام تلاشم را خواهم کرد».

بازی Final Fantasy 16 که در سال ۲۰۲۳ به عنوان انحصاری پلی‌استیشن ۵ منتشر شده بود، در اوایل این ماه و در جریان رویداد شوکیس ایکس باکس، برای کنسول‌‌های سری ایکس و اس نیز معرفی و عرضه شد.

همچنین، شرکت Square Enix اعلام کرد که پنج سال پس از انتشار اولیه برای پلی‌استیشن ۵، بازی Final Fantasy Remake Intergrade نیز برای پلتفرم‌های ایکس‌باکس عرضه خواهد شد. این خبر به دنبال اعلامیه‌ای در ماه آوریل (فروردین) مبنی بر عرضه این بازی برای نینتندو سوییچ ۲ منتشر می‌شود.

عرضه‌ی بازی Final Fantasy 7 Remake برای هر دو پلتفرم ایکس‌باکس و نینتندو، نشان‌دهنده‌ فاصله گرفتن شرکت Square Enix از سیاست‌های انحصار بازی‌ها برای پلتفرم‌ها است؛ سیاستی که این شرکت پیش‌تر در گزارشات مالی خود، به تأثیر منفی آن بر روی فروش اشاره کرده بود.

source

توسط elmikhabari.ir