کلر آبسکیور: اکسپدیشن ۳۳ یکی از بهترین آثار سال ۲۰۲۵ به‌شمار می‌آید و بسیاری از بازیکن‌ها این بازی را تجربه‌ای تحول‌آفرین در سبک نقش‌آفرینی می‌دانند. این بازی مبارزات نوبتی را با داستانی جذاب به‌گونه‌ای ترکیب کرده است که مخاطب را کاملا مجذوب خود می‌کند. اکنون در تازه‌ترین اخبار بازی مطلع شدیم که خالق The Last of Us به تحسین Clair Obscur: Expedition 33 پرداخته است.

نیل دراکمن در صفحه اینستاگرام خود اعلام کرد که بالاخره Clair Obscur: Expedition 33 را به پایان رسانده است. این کارگردان پرآوازه به‌شدت تحت تأثیر کلر آبسکیور: اکسپدیشن ۳۳ قرار گرفته است و آن را یکی از تأثیرگذارترین و خلاقانه‌ترین داستان‌هایی می‌داند که تاکنون تجربه کرده است. این بازی با وجود بودجه و تیم توسعه کوچک، موفقیت چشم‌گیری برای سندفال اینتراکتیو به ارمغان آورد.

بازی Clair Obscur: Expedition 33 در پلتفرم‌های پلی استیشن ۵، ایکس باکس سری ایکس | اس و کامپیوتر قابل تجربه است. این بازی نقش‌آفرینی نوبتی از همان روز عرضه به گیم پس راه یافت. کلر آبسکیور: اکسپدیشن ۳۳ در دنیایی الهام‌گرفته از عصر طلایی فرانسه جریان دارد و به ماجراهای گروهی از قهرمانان می‌پردازد که برای شکست پینترس پیش از نابودی بشریت تلاش می‌کنند.

source

توسط elmikhabari.ir