ایران اینترنشنال هک شد

طی آخرین اخبار گروه هکری حنظله در ۱۷ تیر ماه ۱۴۰۴ اعلام کرد شبکه ایران اینترنشنال را هک کرده و گفته است به زودی بخشی از این اطلاعات منتشر خواهد شد که بسیار غافلگیرکننده خواهد بود. با این حال هنوز رسانه ایران اینترنشنال به صورت رسمی این خبر را تایید نکرده است. 

طبق گزارش جدیدی از صدا و سیمای جمهوری اسلامی، هکر‌های حنظله اعلام‌ کردند که شبکه «ایران اینترنشنال» به‌طور کامل هک شده و تمام سامانه‌ها، سرور‌ها و زیرساخت‌های ارتباطی آن از کار افتاده و اطلاعات داخلی آن استخراج شده است.

این اطلاعات شامل مکاتبات محرمانه، اطلاعات شخصی کارکنان، سوابق مالی ایران اینترنشنال و ارتباطات با نهاد‌های خارجی است. همچنین گفته شده که انتشار این داده‌ها به‌زودی آغاز خواهد شد. 

حنظله وعده داده سورپرایز اول در راه است.

شبکه اینترنشنال هک شد

 

ویدئوهای منتشر شده از اطلاعات محرمانه ایران اینترنشنال

در ادامه می‌توانید ویدئوهایی که گروه هکری حنظله منتشر کرده را ببینید. از نکات جالب این ویدئوها می‌توان به جزئیات حساسی اشاره کرد که توسط گروه حنظله استخراج شده است. 

 

 

 

source

توسط elmikhabari.ir