روز گذشته استودیوی CI Games اعلام کرد که به‌روزرسانی جدیدی برای بازی Lords of the Fallen در تمام پلتفرم‌ها منتشر شده است؛ این آپدیت با شماره ۲.۰.۵۵، شامل رفع اشکالات و بهبودهای کلی به خصوص در انیمیشن‌ها می‌شود.

همراه با این به‌روزرسانی، سازنده از کاهش قیمت دائمی بازی Lords of the Fallen برای پلتفرم‌های ایکس باکس سری ایکس/اس، پلی استیشن ۵ و PC خبر داد. از این پس قیمت بازی در تمام پلتفرم‌ها بسته به منطقه شما ۲۹.۹۹ دلار/۲۹.۹۹ یورو/۲۴.۹۹ پوند خواهد بود.

در این به‌روزرسانی جدید، ویژگی کلاس‌های باز (Unlocked Classes) پس از رفع باگی که باعث غیرقابل دسترس شدن کلاس‌ها در فایل‌های سیو آسیب‌دیده شده بود، بازگردانده شده است. انیمیشن‌های تمام شخصیت‌های بازی بهبود یافته و جوایز مربوط به مشارکت در حالت PvP متعادل شده‌اند. در بخش رفع اشکالات، این آپدیت مشکل مربوط به Andres of Ebb و همچنین مشکل درب Fief را برطرف کرده است.

کمپانی CI Games اعلام کرده که در حال نظارت بر تعادل حالت PvP بازی و همچنین پایداری کلی آن است.

source

توسط elmikhabari.ir