مدیر مخابرات منطقه تهران اعلام کرد متوسط درآمد این شرکت از هر مشترک فیبر نوری ۳ برابر درآمد از هر مشترک ADSL است.

علی ملک‌جعفریان مدیر مخابرات منطقه تهران در نشست خبری خود آمارهایی از وضعیت توسعه فیبر نوری در استان تهران اعلام و تاکید کرد در صورت همکاری شهرداری، اجرای این طرح شتاب بیشتری می‌گیرد.

آذر ماه سال گذشته مخابرات منطقه تهران اعلام کرد اجرای طرح هزارتار را آغاز کرده است که براساس آن روزانه هزار مشترک در استان تهران به فیبر نوری متصل می‌شوند. اکنون مدیر مخابرات منطقه تهران درباره میزان پیشرفت این پروژه گفت: متاسفانه فقط ۳۰ درصد در اجرای پروژه پیشرفت داشته‌ایم و خیلی عقب هستیم؛ البته مخابرات ایران به دنبال اجرای تمهدیداتی است که واگذاری فیبر در کل کشور با سرعت بیشتری انجام شود. ما این هدف‌گذاری را انجام دادیم اما محقق نشده است.

ملک‌جعفریان در توضیح وضعیت فعلی فیبر نوری استان تهران گفت: از سال ۹۶ تا الان توانسته‌ایم یک میلیون و ۷۰ هزار خانوار در استان تهران را تحت پوشش فیبر نوری قرار دهیم. البته منظور از پوشش، فاصله ۳۰۰ متری تا مشترک نیست بلکه منظور، نزدیک‌ترین فاصله‌ای است که بتوانیم به سرعت سرویس را ارائه کنیم.

به گفته او نزدیک ۲۵۳ هزار خانوار تهرانی هم‌اکنون به فیبر نوری مخابرات متصل هستند که از این تعداد، حدود ۲۱۰ هزار خانوار از سرویس دیتا استفاده می‌کنند و بقیه تنها تلفن دریافت کرده‌اند. همچنین ۷۵۰۰ ساختمان دولتی و خصوصی نیز در استان تهران به فیبر نوری متصل شده‌اند.

ملک‌جعفریان در توضیح مشکلاتی که برای ارئه فیبر نوری به مشترکان وجود دارد، گفت: همکاری شهرداری‌ها برای حفاری بسیار مهم است. ما در ماه‌های ابتدای امسال مشکل زیادی برای دریافت مجوز داشتیم که خوشبختانه اکنون بهتر شده است. پس از آن همکاری مالکان ساختمان‌ها برای عبور و نصب تجهیزات مهم است. هرچند براساس قانون، مخابرات اجازه دارد این تجهیزات را نصب کند؛ اما ما ترجیح می‌دهیم این کار با رضایت مالکان باشد. در نهایت نیز تقاضای مشترکان مخابرات برای دریافت فیبر مهم است.

او افزود: در استان تهران نیاز به نصب ۱۱۸ هزار و ۵۰۰ FAT (Fiber Access Terminal) داریم که تاکنون ۲۲ هزار و ۳۰۰ عدد نصب شده است. براساس برنامه SWAP که از ابتدای امسال در دستور کار مخابرات قرار گرفته، سرعت جایگزینی شبکه سیم مسی با فیبر نوری افزایش می‌یابد.

مدیر مخابرات منطقه تهران در سخنان خود تاکید کرد تعرفه اینترنت تغییری نکرده است و تنها بسته‌هایی که فروخته می‌شود، افزایش حجم داشته‌اند. او گفت ARPU (متوسط درآمد به ازای هر مشترک) فیبر نوری ۳ برابر ADSL است.

به گفته او مشترکان برای دریافت فیبر نوری باید حداقل حدود ۳.۵ میلیون تومان هزینه کنند که در صورت تمایل به تغییر مودم، این هزینه ممکن است بیشتر شود.

ملک‌جعفریان تایید کرد که پس از جنگ ۱۲ روزه درخواست برای فیبر نوری افزایش یافته است و بیشترین مشترکان فیبر نوری در مناطق ۲ و ۸ مخابراتی قرار دارند./پیوست

source

توسط elmikhabari.ir