آن‌ها همچنین با جاش گرینستاین و دانا گلدبرگ که به‌صورت مشترک مسئولیت‌های خلاق در بخش فیلم و سریال را برعهده دارند، همکاری خواهند کرد. در‌حالی‌که نمایندگان برادران دافر و سخنگوی پارامونت فعلاً پاسخی به درخواست رسانه‌ها نداده‌اند، این جابه‌جایی به معنای پایان همکاری دافرها با نتفلیکس نیست. آن‌ها از طریق شرکت تولیدی خود به‌نام Upside Down Pictures که با همکاری هیلاری لیویت اداره می‌شود، پروژه‌های مهمی را برای این پلتفرم آماده کرده‌اند. از جمله دو سریال جدید که در سال ۲۰۲۶ در نتفلیکس منتشر خواهند شد که شامل سریال ماجراجویانه The Boroughs با بازی بیل پولمن، جینا دیویس، الفری وودارد و آلفرد مولینا به‌همراه سریال ترسناک Something Very Bad Is Going to Happen با حضور جنیفر جیسون لی می‌شود.

همچنین پیش‌نمایش انیمیشن Stranger Things: Tales From ’85 در جشنواره انسی ۲۰۲۵ به نمایش درآمد. پس از پخش فصل پنجم و پایانی Stranger Things در پاییز امسال، انتظار می‌رود این دو برادر روی یک اسپین‌آف لایو اکشن که هنوز معرفی نشده است، کار کنند. برادران دافر پیش از موفقیت سریال Stranger Things مسیر حرفه‌ای پر فراز و نشیبی داشتند. نخستین فیلم بلند و تریلر پسا‌آخرالزمانی آن‌ها با نام Hidden پس از تولید برای چندین سال توسط برادران وارنر بلااستفاده ماند و در نهایت مستقیماً به بازار ویدیو راه پیدا کرد.

با‌این‌حال ام. نایت شیامالان تحت تأثیر فیلمنامه این اثر قرار گرفت و آن‌ها را به‌عنوان نویسنده برای سریال Wayward Pines در شبکه فاکس در سال ۲۰۱۵ استخدام کرد. فیلمنامه پایلوتی که بعدها به سریال Stranger Things تبدیل شد، ابتدا توسط تقریباً همه شبکه‌ها رد شد تا این‌که کمپانی 21Laps به تهیه‌کنندگی شاون لوی وارد عمل شد و پروژه را به نتفلیکس فروخت. فصل اول که دافرها کارگردانی ۶ قسمت از هشت قسمت آن را برعهده داشتند، ژوئن ۲۰۱۶ به نمایش درآمد و بلافاصله به یک پدیده فرهنگی بدل شد. فصل چهارم این سریال نیز در سال ۲۰۲۲ به پربیننده‌ترین سریال انگلیسی‌زبان تاریخ نتفلیکس تبدیل شد.

source

توسط elmikhabari.ir