مواد اولیه برای تهیه کشک کدو

برای تهیه این غذا به مواد زیر نیاز دارید:

  • کدو: ۵ عدد

  • پیاز: ۱ عدد بزرگ

  • گردوی خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری

  • سیر: ۲ تا ۳ حبه

  • کشک: به میزان لازم

  • نعناع خشک شده: ۱ قاشق غذاخوری

  • آب: نصف لیوان

  • ادویه‌ها (نمک، فلفل سیاه، زردچوبه): به میزان لازم

دستور پخت کشک کدو

مرحله اول: آماده‌سازی مواد اولیه

ابتدا کدوها را به صورت حلقه‌ای یا مکعبی خرد کرده و در روغن سرخ کنید. سپس پیاز را رنده یا ریز خرد کرده و در مقدار کمی روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شود. سیر رنده شده را به پیاز اضافه کرده و کمی تفت دهید تا عطر آن بلند شود.

مرحله دوم: ترکیب و پخت مواد

گردوی خرد شده و ادویه‌ها (نمک، فلفل سیاه و زردچوبه) را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کرده و کمی تفت دهید. سپس کدوهای سرخ شده را به مواد داخل تابه اضافه کنید.

مرحله سوم: پخت نهایی و جا افتادن غذا

نصف لیوان آب به غذا اضافه کنید و درب تابه را بگذارید تا کدوها کاملاً نرم شوند. بعد از اینکه آب غذا کمی تبخیر شد و کدوها پختند، آن‌ها را با گوشت‌کوب یا پشت قاشق له کنید تا به صورت پوره درآیند. در نهایت، نعناع خشک و کشک رقیق شده را به غذا اضافه کرده و هم بزنید. درب تابه را بگذارید و اجازه دهید غذا به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم بپزد تا کاملاً جا بیفتد و به روغن بیفتد.

حالا کشک کدوی شما آماده سرو است. نوش جان!

 

source

توسط elmikhabari.ir