حبوبات

 

(نیاز به خیساندن از شب قبل)


نخود (خیسانده و پخته)

$1/2$ پیمانه

 


عدس (خیسانده و پخته)

$1/2$ پیمانه

 


غلات

 

(استفاده از برنج نیم‌دانه سرعت پخت را بالا می‌برد)


برنج (آبکش شده یا خیسانده)

۱ پیمانه

 


بلغور (جو یا گندم)

$1/2$ پیمانه

 


چاشنی و طعم‌دهنده

 

 


رب انار (ترش یا ملس بسته به ذائقه)

$1/2$ تا $3/4$ پیمانه

 


آب انار (ترش یا ملس)

۱ لیتر

(اختیاری، برای رنگ و طعم قوی‌تر)


سبزیجات و ادویه‌جات

 

(میزان سبزی‌ها حدود ۵۰۰ گرم مجموع)


سبزی آش (جعفری، گشنیز، پیازچه، نعنا، ترخون)

۱ دسته بزرگ

(می‌توان تره و اسفناج نیز اضافه کرد)


پیاز بزرگ (خرد شده)

۱ عدد

 


سیر (رنده شده)

۲ تا ۳ حبه

 


زردچوبه، نمک و فلفل

به مقدار لازم

 


نعنا خشک

به مقدار لازم

(برای نعنا داغ)


گلپر

$1/2$ قاشق چای‌خوری

(اختیاری، برای عطر و خواص ضد نفخ)


روغن و تزئین

 

 


روغن

به مقدار لازم

 


دانه‌های انار

به مقدار لازم

(برای تزئین)


آب گوشت یا استاک

۳ تا ۴ لیوان

(اختیاری، برای طعم بهتر به جای آب)


source

توسط elmikhabari.ir