| حبوبات |
|
(نیاز به خیساندن از شب قبل) |
| نخود (خیسانده و پخته) |
$1/2$ پیمانه |
|
| عدس (خیسانده و پخته) |
$1/2$ پیمانه |
|
| غلات |
|
(استفاده از برنج نیمدانه سرعت پخت را بالا میبرد) |
| برنج (آبکش شده یا خیسانده) |
۱ پیمانه |
|
| بلغور (جو یا گندم) |
$1/2$ پیمانه |
|
| چاشنی و طعمدهنده |
|
|
| رب انار (ترش یا ملس بسته به ذائقه) |
$1/2$ تا $3/4$ پیمانه |
|
| آب انار (ترش یا ملس) |
۱ لیتر |
(اختیاری، برای رنگ و طعم قویتر) |
| سبزیجات و ادویهجات |
|
(میزان سبزیها حدود ۵۰۰ گرم مجموع) |
| سبزی آش (جعفری، گشنیز، پیازچه، نعنا، ترخون) |
۱ دسته بزرگ |
(میتوان تره و اسفناج نیز اضافه کرد) |
| پیاز بزرگ (خرد شده) |
۱ عدد |
|
| سیر (رنده شده) |
۲ تا ۳ حبه |
|
| زردچوبه، نمک و فلفل |
به مقدار لازم |
|
| نعنا خشک |
به مقدار لازم |
(برای نعنا داغ) |
| گلپر |
$1/2$ قاشق چایخوری |
(اختیاری، برای عطر و خواص ضد نفخ) |
| روغن و تزئین |
|
|
| روغن |
به مقدار لازم |
|
| دانههای انار |
به مقدار لازم |
(برای تزئین) |
| آب گوشت یا استاک |
۳ تا ۴ لیوان |
(اختیاری، برای طعم بهتر به جای آب) |