تکه‌های مرغ (ران یا سینه)

۴ تکه

برای طعم بهتر، ترکیب ران و سینه توصیه می‌شود.


مغز گردو (کاملاً پودر شده)

۳۰۰ گرم

استفاده از گردوی تازه و پرچرب، کلید روغن انداختن خورش است.


رب انار

۲ تا ۴ قاشق غذاخوری

بسته به میزان ترشی مورد علاقه، مقدار آن تنظیم می‌شود.


پیاز

۱ عدد بزرگ

نگینی خرد شود.


شکر

۲ قاشق غذاخوری

برای تنظیم طعم ملس (اختیاری).


زعفران دم کرده غلیظ

۲ قاشق غذاخوری

برای عطر و رنگ نهایی.


نمک و فلفل سیاه

به میزان لازم

برای طعم‌دار کردن مرغ و خورش.


زردچوبه و روغن مایع

به میزان لازم

برای تفت دادن مواد اولیه.


رب گوجه فرنگی

۱ قاشق غذاخوری

اختیاری، برای ایجاد رنگ نارنجی‌تر.


source

توسط elmikhabari.ir