حمیدرضا گودرزی، وکیل مدافع پژمان جمشیدی، در برنامه «باضیا» درباره ابعاد پرونده موکلش توضیحاتی ارائه داد و تأکید کرد قاضی کارکشته دادسرا در جریان رسیدگی، با دقت و انصاف کامل به موضوع پرداخته و از حقوق موکلش حمایت کرده است.

گودرزی در این گفت‌ و گو اظهار داشت:

پژمان جمشیدی فرار نکرده است؛ او با قرار وثیقه آزاد شده و مطابق قانون، در وضعیت آزادی به سر می‌برد و هر جا که بخواهد می‌تواند سفر کند. ایشان حتی در یکی از آثارش نقش بازپرس را هم به‌ خوبی ایفا نموده و قانون‌ مدارانه رفتار کرده است.

پژمان جمشیدی، بازیگر شناخته‌ شده سینما و تلویزیون و فوتبالیست سابق تیم پرسپولیس، در تاریخ ۲۰ شهریور ۱۳۵۶ در تهران به دنیا آمد. وی دانشجوی انصرافی رشته مهندسی عمران بوده و در خانواده‌ای فرهنگی بزرگ شده است. پدر او دبیر زمین‌شناسی و زیست‌شناسی و مادر مرحومش معلم دبستان بود. بر اساس گزارش‌ها، جمشیدی پس از آزادی از زندان با قید وثیقه، برای دیدار با خانواده‌اش راهی کانادا شده است.

source

توسط elmikhabari.ir