پودر ژله انار

۱ بسته (حدود ۱۰۰ گرم)

برای طعم و رنگ اصلی دسر


آب جوش

۱.۵ لیوان

برای حل کردن ژله و ژلاتین


خامه

۷ قاشق غذاخوری خامه قنادی

یا ۲/۳ پاکت (حدود ۱۴۰ گرم) خامه صبحانه پرچرب


شیر

۰.۵ لیوان

هم‌دمای محیط باشد


پودر قند

۲ قاشق غذاخوری

در صورت استفاده از خامه صبحانه (حذف در صورت استفاده از خامه قنادی)


پودر ژلاتین (اختیاری)

۰.۵ قاشق غذاخوری

برای سفت شدن سریع‌تر دسر


دانه‌های انار

برای تزئین

اختیاری


source

توسط elmikhabari.ir