| تکههای مرغ (ران یا سینه) |
۴ تکه |
برای طعم بهتر، ترکیب ران و سینه توصیه میشود. |
| مغز گردو (کاملاً پودر شده) |
۳۰۰ گرم |
استفاده از گردوی تازه و پرچرب، کلید روغن انداختن خورش است. |
| رب انار |
۲ تا ۴ قاشق غذاخوری |
بسته به میزان ترشی مورد علاقه، مقدار آن تنظیم میشود. |
| پیاز |
۱ عدد بزرگ |
نگینی خرد شود. |
| شکر |
۲ قاشق غذاخوری |
برای تنظیم طعم ملس (اختیاری). |
| زعفران دم کرده غلیظ |
۲ قاشق غذاخوری |
برای عطر و رنگ نهایی. |
| نمک و فلفل سیاه |
به میزان لازم |
برای طعمدار کردن مرغ و خورش. |
| زردچوبه و روغن مایع |
به میزان لازم |
برای تفت دادن مواد اولیه. |
| رب گوجه فرنگی |
۱ قاشق غذاخوری |
اختیاری، برای ایجاد رنگ نارنجیتر. |