مواد لازم برای ۳ نفر
- تخم مرغ: ۸ عدد
- پنیر پیتزا: ۱ فنجان
- آویشن: ۲ قاشق چایخوری
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- روغن زیتون: ۴ قاشق چایخوری
- پیاز خرد شده: ½ فنجان
- اسفناج شسته شده: ۲ فنجان
مراحل پخت
-
آماده سازی مواد
- اسفناجها را شسته و آب آنها را به طور کامل بگیرید.
- پیاز را به صورت نگینی خرد کنید.
- پنیر پیتزا را رنده کنید.
-
تفت دادن اسفناج
- در یک تابه، ۲ قاشق چایخوری روغن زیتون را گرم کنید.
- پیاز خرد شده را به روغن اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید تا نرم و شفاف شود.
- اسفناجها را به پیاز اضافه کنید و به همراه نمک و فلفل به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.
- اسفناجهای تفت داده شده را از تابه خارج کرده و کنار بگذارید.
-
آماده کردن مخلوط تخم مرغ
- در یک کاسه بزرگ، تخم مرغها را به همراه آویشن، نمک و فلفل به خوبی هم بزنید تا یکدست شوند.
- پنیر پیتزا رنده شده را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید.
-
پخت املت
- در همان تابه که اسفناجها را در آن تفت داده بودید، ۲ قاشق چایخوری روغن زیتون باقیمانده را گرم کنید.
- مخلوط تخم مرغ و پنیر را به طور یکنواخت در تابه بریزید.
- اسفناجهای تفت داده شده را به طور مساوی روی سطح املت پخش کنید.
- حرارت را کم کنید و درب تابه را ببندید.
- به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه اجازه دهید تا املت با حرارت ملایم پخته شود.
-
مرحله نهایی
- فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
- تابه املت را به مدت ۴۵ ثانیه در فر قرار دهید تا روی املت نیز کمی طلایی رنگ شود.
- املت یونانی را از فر خارج کرده و بلافاصله سرو کنید.
نکات تکمیلی
- میتوانید از انواع دیگر سبزیجات مانند گوجه فرنگی، قارچ یا فلفل دلمهای نیز در این املت استفاده کنید.
- برای طعمدار کردن بیشتر املت، میتوانید از مقداری پودر سیر یا پودر پیاز به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید.
- اگر به دنبال یک املت کمچربتر هستید، میتوانید از پنیر کمچرب یا بدون چربی استفاده کنید.
- املت یونانی را میتوانید به تنهایی یا به همراه نان تست، نان ساندویچی یا سالاد سرو کنید.
با کمی خلاقیت و سلیقه میتوانید این املت خوشمزه را به دلخواه خودتان تغییر دهید و از آن لذت ببرید.
source