| پودر ژله انار |
۱ بسته (حدود ۱۰۰ گرم) |
برای طعم و رنگ اصلی دسر |
| آب جوش |
۱.۵ لیوان |
برای حل کردن ژله و ژلاتین |
| خامه |
۷ قاشق غذاخوری خامه قنادی |
یا ۲/۳ پاکت (حدود ۱۴۰ گرم) خامه صبحانه پرچرب |
| شیر |
۰.۵ لیوان |
همدمای محیط باشد |
| پودر قند |
۲ قاشق غذاخوری |
در صورت استفاده از خامه صبحانه (حذف در صورت استفاده از خامه قنادی) |
| پودر ژلاتین (اختیاری) |
۰.۵ قاشق غذاخوری |
برای سفت شدن سریعتر دسر |
| دانههای انار |
برای تزئین |
اختیاری |