مرحله اول: برنج را به همراه دو پیمانه آب و نصف قاشق غذاخوری نمک خیس کنید. آب برنج باید حدوداً نصف بند انگشت بالاتر از سطح برنج باشد. این کار را باید حدود سه ساعت قبل از پخت انجام دهید.
مرحله دوم: سیب زمینیهای شسته شده، پوست گرفته و مکعبی خرد شده را داخل قابلمه مورد نظر ریخته و با روغن مناسب و شعله نسبتاً زیاد سرخ کنید. سیب زمینیها نباید خیلی سرخ و خشک شوند.
مرحله سوم: پیاز پوست گرفته و شسته شده را به صورت خلالی درشت خرد کرده و به سیب زمینیها اضافه کنید.
مرحله چهارم: پس از ۳ تا ۴ دقیقه که پیاز کاملاً سبک و طلایی شد، گوجهفرنگیهای خرد شده را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید.
مرحله پنجم: چند دقیقه بعد که متوجه سبک شدن گوجهفرنگیها شدید، رب گوجهفرنگی را اضافه کرده و خوب تفت دهید تا رنگ آن بهتر شود.
مرحله ششم: پس از مدت کوتاهی که رنگ رب به خوبی تغییر کرد و مواد دمی گوجه شما خوشرنگ شد، ادویهها را اضافه کنید و با سایر مواد به خوبی ترکیبشان کنید تا ادویهها نیز به خوبی تفت داده شوند.
source