• مرحله اول: برنج را به همراه دو پیمانه آب و نصف قاشق غذاخوری نمک خیس کنید. آب برنج باید حدوداً نصف بند انگشت بالاتر از سطح برنج باشد. این کار را باید حدود سه ساعت قبل از پخت انجام دهید.

  • مرحله دوم: سیب زمینی‌های شسته شده، پوست گرفته و مکعبی خرد شده را داخل قابلمه مورد نظر ریخته و با روغن مناسب و شعله نسبتاً زیاد سرخ کنید. سیب زمینی‌ها نباید خیلی سرخ و خشک شوند.

  • مرحله سوم: پیاز پوست گرفته و شسته شده را به صورت خلالی درشت خرد کرده و به سیب زمینی‌ها اضافه کنید.

  • مرحله چهارم: پس از ۳ تا ۴ دقیقه که پیاز کاملاً سبک و طلایی شد، گوجه‌فرنگی‌های خرد شده را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید.

  • مرحله پنجم: چند دقیقه بعد که متوجه سبک شدن گوجه‌فرنگی‌ها شدید، رب گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و خوب تفت دهید تا رنگ آن بهتر شود.

  • مرحله ششم: پس از مدت کوتاهی که رنگ رب به خوبی تغییر کرد و مواد دمی گوجه شما خوشرنگ شد، ادویه‌ها را اضافه کنید و با سایر مواد به خوبی ترکیبشان کنید تا ادویه‌ها نیز به خوبی تفت داده شوند.

  • مرحله هفتم: اضافه کردن برنج خیس شده
  • source

    توسط elmikhabari.ir