در این مطلب از سبک زندگی، طرز تهیه مرغ همایونی را به شما آموزش می دهیم. همراه ما باشید تا با این غذای خوشمزه آشنا شوید.
مواد لازم
- ران و سینه مرغ: ۳ عدد
- پیاز: ۱ عدد
- سیر: ۱ حبه درسته
- رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
- هل کوبیده شده با پوست: ۲ عدد
- چوب دارچین: ۱ عدد
- زعفران: به مقدار لازم
- زرشک: ۳ قاشق غذاخوری + ۱ قاشق غذاخوری شکر
- هویج خلالی بلانچ شده: ۱ عدد
- خلال پسته و بادام: به مقدار لازم
- کره: به مقدار لازم
- گلاب: ۱ قاشق چای خوری
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا، ادویه مرغ، پودر سیر، زیره، پرک لیمو، تخم گشنیز: به مقدار لازم
طرز تهیه
مرحله اول: آماده سازی
- مرغ را به مدت یک شب در آب و نمک بخوابانید تا زهم آن گرفته شود.
- روز بعد، مرغ ها را شسته و خشک کنید و چربی های اضافه را بگیرید.
- هویج را پوست بگیرید، خلال کنید و بلانچ کنید.
مرحله دوم: تهیه سس
- پیاز را خلالی ریز خرد کنید و در تابه کمی تفت دهید.
- ادویه ها، دارچین، هل کوبیده و رب را به پیاز اضافه کنید و خوب تفت دهید تا سرخ شود.
- آب جوش به مواد اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا به جوش بیاید.
مرحله سوم: پخت مرغ
- مرغ ها را در تابه با کمی کره و روغن تفت دهید.
- مرغ ها را داخل سس بریزید و سیر را بدون پوست اضافه کنید.
- درب قابلمه را بگذارید و به مدت ۱ ساعت بدون باز کردن درب، مرغ را بپزید.
مرحله چهارم: تهیه مرغ همایونی
- زرشک، خلال پسته و بادام را با کره تفت دهید.
- هویج بلانچ شده و گلاب را به همراه شکر به زرشک اضافه کنید.
- در انتها، روی مرغ کمی کره و زعفران غلیظ بریزید.
- برنج را در دیس بریزید و با مرغ و آب مرغ سرو کنید.
فوت و فن های دستور پخت
- سیر را پوست نکنید تا طعم آن غالب غذا نشود.
- از پرک لیمو عمانی استفاده کنید.
- مرغ ها را مرتب زیر و رو کنید.
- مرغ را با حرارت کم و زمان طولانی بپزید تا جا بیفتد.
- در ابتدا به اندازه کافی آب بریزید تا در حین پخت کم نیاید.
با مرغ همایونی، طعمی جدید به سفره ی مهمانی هایتان بدهید!
source